SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk 100 Listesi Nasıl Oluştu?

0
Güncellendi - 2019-02-12 03:11:39
İlk 100 Listesi Nasıl Oluştu?
A- A+ PAYLAŞ

Vergi Dairesi Başkanlığı, gecikmeli olarak Malatya'nın 2017 gelirlerine ilişkin olarak Kurumlar Vergisi rekortmeni olan 68 mükellefi açıkladı.

Başkanlığın resmi internet sitesindeki 100 mükellefi içeren listede, 32 mükellefin isimlerinin açıklanmasını istemediği belirtildi.

2017 yılı gelirine ilişkin Malatya'da Kurumlar Vergisi Rekortmen Listesi'nin ilk sırasında tahakkuk eden 1 milyon 093 bin 600 TL'lik vergi ile Şampiyon Ev Gereçleri Elek.El.Tek.İn.Tar.ve Hay.San.ve Tic.AŞ firması yeraldı.

Ilıcak Otomotiv Ticaret ve San.Ltd.Şti. 895 bin 624 TL'lik vergi tahakkukuyla ikinci, Malatya Sentetik Çuval Dokuma Gıda S.Tic.Ltd.Şti. ise 880 bin 773 TL'lik tahakkukla üçüncü sırada yer buldular.

Önceki yıllarda birçok kez Kurumlar Vergisi Rekortmeni olan Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Ltd.Şti, bu kez 193 bin 813 TL'lik tahakkukla, listenin ancak 49'uncu sırasında yer buldu.

Malatya'nın 2017 gelirlerine ilişkin Kurumlar Vergisi Rekortmenlerini içeren ilk 100 listesi şöyle:

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • hasan (5 yıl önce)
    edtor Tso yönetimi ve başkanın firmaları varmi bu listede
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Sanayi yok ..küçük işletmeler ..gelişen malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (5 yıl önce)
    HAYRET... Birçok özel hastane, yurtlar, Özel okullar, otomotiv satıcıları, Akaryakıt satıcıları ilk 100 e girememiş !
    0
    0
    Yanıtla