SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lokantacılarda 36 Yıllık Başkan Yeniden Aday Olmadı

Lokantacılarda 36 Yıllık Başkan Yeniden Aday Olmadı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Lokantacılar Odası’nın 36 yıldır genel kurullarında tek liste ile başkan seçilen Zeki Tuna’nın aday olmaması üzerine yönetime talip olan 3 aday arasında Murat Keskin başkan seçildi. 

Malatya Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odasının 2022 yılı genel kurulu Esnaf Sarayı’nda yapıldı. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Orhan Özbek’in divan başkanlığını yaptığı genel kurula Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, oda başkanları ve oda üyeleri katıldılar.  

Genel kurulda Malatya Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odasının 1986 yılından beri tüm genel kurullarında tek liste ile başkan seçilen Zeki Tuna, 36 yıl sonra aday olmayarak genel kurulda oda üyeleriyle helalleşti.  Zeki Tuna’ya Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Malatya Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası Yönetim Kurulu tarafından hizmetleri için teşekkür plaketleri takdim edildi.  

Genel Kurulda Malatya Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odasının mevcut yönetim kurulunda görev yapan Murat Keskin ile birlikte Yusuf Kuzu ve Kemal Turmuş aday oldular. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Orhan Özbek her 3 adayı da sahneye alarak, el ele tutuşarak birlikte oda üyelerini selamladılar. 

Seçim sonucunda Murat Keskin 215 oy alarak Malatya Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odasının başkanı seçilirken, Yusuf Kuzu 35, Kemal Turmuş 72 oy aldı. 

Malatya Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odasının Murat Keskin başkanlığındaki Yönetim Kuruluna Mehmet Yaman, Ergül Dalkılıç, Harun Tan, Halil Gençalp, Mehmet Altun ve Mehmet Boztaş seçilirken, Denetim Kuruluna Cihan Tetik, Erkan Güler ve Mikail Ünsal getirildi. 

Başkanlığa seçilen Murat Keskin de, eski başkan Tuna'ya teşekkür plaketi verdi.

malatyahaber.com

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Darısı diğerlerinin başına diyeceğim ama o insanlar esnafların oylarıyla seciliyorlar keşke esnaflar 2 dönemde bir oylarıyla değişiklik yapsa veya kanunla 2 veya 3 dönemden fazla kimse aday olmamalı diyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vahit Var (2 yıl önce)
    Darısı Ali Evren’e
    %89
    %11
    Yanıtla