SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lokantada Pompalı Tüfekle Saldırı: 6 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-08-15 21:22:30
Lokantada Pompalı Tüfekle Saldırı: 6 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşiltepe'de park içerisinde bulunan sosyal tesislerdeki lokantaya giren bir kişinin pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu, 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Olaydan sonra kaçan saldırgan, polisin takibi sonucu yakalandı.

Olay, saat 17.30 sıralarında Yeşiltepe Fatih Mahallesi Şehit Polis Mehmet Emin Çakır Parkı içerisindeki sosyal tesislerin lokanta bölümünde yaşandı. Taksiyle gelen bir şahıs, oturan bir gruba pompalı tüfekle yaylım ateşi açtı. Saldırıda H.B., F.Ö., D.F.Ö., M.B, B.T. ve H.A. adlı şahıslar yaralandı. Adının Sezer D. olduğu öğrenilen saldırgan, geldiği taksiyle kaçarken, yaralılar ambulanslar ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan H.A.'nın durumunun ağır olması nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildiği bildirildi.

Olaydan sonra kaçan Sezer D.'nin, Paşaköşkü İsmetpaşa Caddesi üzerinde taksiden inerek ara sokağa kaçtığı haberini alan polis Paşaköşkü civarında geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Saldırganın eşgalindeki bir kişinin, bir otomobile pompalı tüfek koyduğu bilgisini alan polis, şahsı silahıyla birlikte yakaladı.

Bu arada, polisin olayı aydınlatmak için hastanede görüştüğü yaralıların, kendilerine ateş açan kişiyi tanımadıklarını öne sürdüler. Yaralı şahısların, sohbet ettikleri sırada tanımadıkları bir şahsın kendilerine küfrettiğini, daha sonra da ateş açtığını söyledikleri öğrenildi.

Polis, saldırganı gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

malatyahaber.com

FOTO: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Malatyalıanne (3 yıl önce)
    Ya bu kadar kolaymı eline pompalı tüfek alıp, halka açık kafeye gidip 6 kişi yaralamak... gerçekten inanılır gibi değilll
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    21 yaşındayım 70-80 değil bak. Eskiden çocukken, ben bu tür haberler oldu mu 1 hafta konuşulurdu ki demek ki nadir olduğundanmış. Şimdi geçen 8-10 yılda ne değişti de hukukun caydırılıcılığı bitti mi bittiyse neden bitti acaba da bu haberleri her gün duyuyoruz ve işin ilginci kimseden ses de yok!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Vahşi Batı mübarek nereden ne çıkacağı belli değil. 0
    0
    0
    Yanıtla
  • YEŞİLTEPELİ. (3 yıl önce)
    Yeşiltepede Yeşilevlerde Yapacak ter kalmadı gidip bu Yeşilyurt Belediyesi sosyal tesisi cindoların olduğu yere yaptı. Sonuç sonuç ortada işte yılı bile dolmadan bu kaçıncı olay. Ben ailemi alıpda o bölgeye o mekana gitmem şahsen bir yeşiltepenin yerlisi olarak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Iki cumhurbaşkanı çıkarmış, büyük beyinler, is adamları çıkarmış şehre bak yaa ne hallerde her gün böyle haberler yazık ki ne yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Bunlar daha iyi günlerimiz.malatyaya özgü değil,yurdun her tarafında aynı olaylar var.millet olarak büyük bir ahlaki çöküntü yaşıyoruz.işin temelinde eğitim eksikliği ve adalet sistemi geliyor.şimdi bu olayın faili kaç ay yatacak?
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (3 yıl önce)mlx isimli kullanıcı yorumuna
    Yatmaz ya hu, eline ateşli silah alıp kafede oturan insanlara ateş açtıysa ne olmuş? Tutuksuz yargılarlar ki şikayetçileri rahatça tehdit edebilsin veya kaçabilsin. Ha belki aylar süren yargılama sonucu biraz hapis cezası alıp "kader mahkumu" olur. O zaman da 5 yıl derler fakat 1 yıl yatar çıkar. En olmadı Tayyip ve Bahçeli af çıkartır o da kasıla kasıla çıkar... Memlekette devlet yerine AKP sultası hüküm sürüyor adeta, şiddet suçu işleyene değil işlemeyene şaşacağız böyle giderse. Hukuk guguk olursa, devletin adı kalır otoritesi yok olursa Afganistan'a döneriz. Keleşi olan, daha çok öldürenin borusu öter. Allahım sen içimizdeki cahiller için bize azap etme..
    0
    0
    Yanıtla