SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lucescu'dan E.Yeni Malatya Kampına Ziyaret

0
Güncellendi - 2019-01-11 17:18:52
Lucescu'dan E.Yeni Malatya Kampına Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor'un kampını ziyaret etti.

Mircea Lucescu, kulüp müdürü Selçuk Günaydın, sportif direktör Ali Ravcı, Teknik Direktör  Erol Bulut ve yardımcı antrenörler tarafından karşılandı.

Evkur Yeni Malatyaspor’un ligde ve kupada başarılı gidişatının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Mircea Lucescu, teknik heyet ve futbolculara Süper Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarında başarılar diledi. Yaklaşık 30 dakika süren ziyarette Türk futbolunun geleceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmet (5 yıl önce)
    Çokmu önemli milli takimda yabanci olmasi içime sinmiyor kendisi iyi bir insan kulüplerde olsa tamam Da milli takimda olmasi hiç de hoş degil
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Bencede fenere gitti ya artık alır katroya bundan sonra hayrını görsün bize ne
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Hayrola, nasil tenezzül edip de gelmiş, milli takımda oynayabilecek tek oyuncu vardı, o da gitti, hoş ilk kadro açıklamasında sadik milli takımda, ne de olsa fenerbahçeli artık,
    0
    0
    Yanıtla