SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M. Arguvanspor Sezonun İlk Maçında 52 Orduspor İle Karşılaştı

M. Arguvanspor Sezonun İlk Maçında 52 Orduspor İle Karşılaştı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Malatya Arguvanspor, 2023- 2024 sezonunun ilk maçını Arguvan'da 52 Orduspor FK ile oynadı ve maç 0-0 berabere sonuçlandı.

Arguvan ilçe stadındaki maçın kadroları şöyleydi:

HAKEMLER: Giray Şaylan, Şükrü Mert, Murathan Çomoğlu, 4. Hakem Osman Köksal,

MALATYA ARGUVANSPOR: Davut Paşa, Abdulvahap Kaya, Özkan Tan, Enes Filiz, Mertcan Aşcı, Denis Meriç, Ferhat Canlı, Musa Buğrahan Kavaklı, Furkan Yİğit, Fhed Alshlash, Burak Yılmaz

52 ORDUSPOR FK: Ersin Aydın, Yunus Emre Duyan, Nazmi Candoğan, Yalçın Eycan Kaya, Emir Miray Köksal, Ali Kemal Başaran, Kadir Ari, İrfan Başaran, Muhammed Rıdvan Özdemir,Nevzat Bilen, Mehmet Gürkan Öztürk.

TOPLU SONUÇLAR..

1. Grupta ilk haftanın toplu sonuçları ise şöyle:

Artvin Hopaspor-Küçükçekmece Sinop SK: 1-1

Malatya Arguvan SK-52 Orduspor FK: 0-0

Mardin 1969 Spor-Karabük İdmanyurduspor: 4-0

Gümüşhane Sportif Faaliyetler-Edirnespor: 1-1

Tarsus İdman Yurdu-Talasgücü Belediyespor: 3-2

Ayvalıkgücü Belediyespor-İnegöl Kafkas Gençlikspor: 1-1

Aliağa Futbol-Kepezspor: 1-1

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Turgut ÖZMÜŞ. (8 ay önce)
    Arguvan sporumuza başarılar dilerim,Arguvan sporumuza yardımcı olan herkesten ,Allah bin kere razı olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • FBAY (8 ay önce)
    şehrimizi temsil eden profesyoneldeki tek takım.en azından desteklensın .Başarılar ve tebrikler diliyorum...umarım daha ileriye başarı ve azimle varacaktır.güzide ilçemizin vefakar sporcu ve teknik heyetini kutlarım...
    %100
    %0
    Yanıtla