SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

M.Başakşehir- EYMS Maçı Aydınus'un

0
Güncellendi - 2018-09-29 03:13:52
M.Başakşehir- EYMS Maçı Aydınus'un
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de 7.haftada oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak hakemler açıklandı. Buna göre, 1 Eklim Pazartesi günü 20.00'da 3.İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak olan Medipol Başakşehir-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında düdük Süper Lig Hakemi Fırat Aydınus'ta olacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 7. hafta maçlarını yönetecek hakemler şöyle:

28 Eylül Cuma

20.00 Galatasaray-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Alper Ulusoy

29 Eylül Cumartesi

16.00 Aytemiz Alanyaspor-Akhisarspor: Arda Kardeşler

16.00 Trabzonspor-Kasımpaşa: Ali Palabıyık

19.00 Beşiktaş-Kayserispor: Yaşar Kemal Uğurlu

30 Eylül Pazar

13.30 Demir Grup Sivasspor-Bursaspor: Halis Özkahya

16.00 Göztepe-Atiker Konyaspor: Mete Kalkavan

19.00 Çaykur Rizespor-Fenerbahçe: Cüneyt Çakır 

1 Ekim Pazartesi

20.00 MKE Ankaragücü-Antalyaspor: Tugay Kaan Numanoğlu

20.00 Medipol Başakşehir-Evkur Yeni Malatyaspor: Fırat Aydınus 

DÜDÜK AYDINUS'TA

Spor Toto Süper Ligin 7.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, 1 Ekim Pazartesi günü İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'e konuk olacak. 3.İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda saat 20.00'da başlayacak olan mücadeleyi İstanbul Bölgesi Süper Lig Hakemi Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemleri Serkan Ok ile Aleks Taşcıoğlu yapacak. Mücadelede Edirne Bölgesi Süper Lig Hakemi Özgür Yankaya ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız