SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

M.Yeşilyurt Belediye Büyük Fırsatı Tepti!.

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Elbistan Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu. Turuncu yeşilliler, lider Şarkışla Belediyespor’un mağlup olduğu haftada önemli bir fırsat tepmiş oldu.

Elbistan İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Uğurcan Gökler, Gökhan Erzin ve Levent Yeşilyurt hakem üçlüsü yönetti.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı 2-1 mağlup tamamladı ve zirveye yerleşme şansını kaybetti. Yeşilyurt Belediyespor, haftayı 59 puanla ikinci sırada tamamladı.

Lider Şarkışla Belediyspor ise sahasında Ankas İstiklalspor'a 1-0 mağlup oldu. Sivas ekibi, 62 puanda kalırken, Yeşilyurt Belediyespor’un deplasmanda mağlup olmasından dolayı liderliğini sürdürdü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Tekin (5 yıl önce)
    İddiası olmayan takımlara kaybediyorsunuz. Bunun izahı olmaz. Yönetim ne iş görür. O zaman sizler bu işten zerre anlamıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (5 yıl önce)
    Urfa da iki puan.ELBİSTAN üç puan.Toplam beş puan iki takımında iddaası yoktu.
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut (5 yıl önce)
    insan ölür ama o maçı yine alırdı.sizlerde ruh yok ruh.şarkışlay beleşten şampiyon yapacaksınız.3000 nüfuslu Şarkışla şampiyon olacak vay be.hep sizlerin yüzünden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (5 yıl önce)
    Belediye şuraya para vermeyi bırakmalı. İnsanlar açlıktan ölüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (5 yıl önce)
    Belediyenin parasını 5 yıldır heba etiniz yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Sanpiyonluk.sizlere.layik.degil.aldiginiz.seyler Helal.olmasin
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (5 yıl önce)
    Kaçtıııı yazıklar olsun. Bu fırsat kaçarmı. Demek şampiyon olmak istemiyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Teşekkürler Hayati Palancı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa doger (5 yıl önce)
    Hayatı artık bırak bir dakika bile durma sen hoca falan değilsin
    0
    0
    Yanıtla