SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Malatya Yeşilyurt Belediye Sahasında Mağlup

0
Güncellendi - 2021-12-05 21:13:48
Malatya Yeşilyurt Belediye Sahasında Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 2.Grup’ta 16.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Altındağspor’a 1-0 mağlup oldu.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta 16.haftada sahasında Ankara ekibi Altındağspor’u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında her iki takımda üst üste gol fırsatları yakalarken, Altınağspor 82.dakikada Atilla Aybars Garhan’ın golüyle mücadelede 1-0 öne geçti. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca Altındağspor, karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Stat: Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu saha

Hakemler: Emre Korkmaz, Harun Pekyürek, Hakan Dursun, 4.hakem Erdi Çetin

Malatya Yeşilyurt Belediyespor: 1.Ogün Karakaya, 7.Alpay Aldemir, 99.Volkan Serim (Dk.52 Musa Buğrahan Kavaklı), 10.Deniz Ataç (Dk.69 Furkan Karabatak), 14.Caner Çolak (Dk.89 Fatih Gürden), 17.Metehan Andaç Özlü (Dk.52 Ulaş Girgin), 21.Selim Dedekoç, 22.Salih Sarıkaya, 29.Caner Yılmaz, 44.Erhan Gözetlik, 55.Burçin Yüksel

Yedekler: 25.Muhammed Enes Salik, 3.Ulaş Girgin, 5.Fatih Gürden, 20.Mehmet Suha Yiğit, 27.Musa Buğrahan Kavaklı, 28.Furkan Karabatak, 88.Hamza Alper

Teknik Sorumlu: Aldulkadir Yılmaz

Altındağspor: 84.Süleyman Çamlıca, 53.Hakan Bozkurt (Dk.90 Bayram Can Alyurt), 25.Gürkan Alver, 5.Osman Keçelioğlu, 12.Ali Eren Demirkol, 6.Efe Can Çölbekler, 23.Tunahan Akpınar, 10.Mehmet Erkut Şentürk (Dk.85 Batuhan Tekin), 14.Alperen Doğan (Dk.90 Kaan Uykur), 7.Fatih Karslı (Dk.70 Berk Yiğit Karadağ), 1.Yaşar Kaan Yılmaz (Dk.69 Atilla Aybars Garhan)

Yedekler: 99.Kerem Vergilier, 4.Kaan Uykur, 29.Bayram Can Alyurt, 18.Hüseyin Erol, 19.Batuhan Tekin, 17.Berk Yiğit Karadağ, 28.Atilla Aybars Garhan

Teknik Sorumlu: Evren Şenel

Gol: Dk.82 Atilla Aybars Garhan (Altındağspor)

Sarı Kartlar: Burçin Yüksel, Musa Buğrahan Kavaklı (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Osman Keçelioğlu (Altındağspor)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Devre arasında formasına ihanet edenleri toptan gönderin,ama gonderemezsiniz çünkü bir çoğunun arkasında referansları vardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Maçı tv den izledim.Yesilyurt futbolcularının bir kısmı, sanki gazozuna maç oynarmış gibi oynadılar. Inançsizlardi kazanmak için hiçbirşey yapmadılar. Teknik heyet 'de futbocular kadar suçlu. Inançsizlar gurubunu hazırlayıp sahaya sürmüşler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bende maçı tv'den izledim aynen katılıyorum bu kadar ruhsuz ve bilinçsiz oynanamaz
    0
    0
    Yanıtla