SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

M.Yeşilyurt Belediyespor Geriye Düştüğü Maçta Galip

0
Güncellendi - 2021-11-21 16:27:17
M.Yeşilyurt Belediyespor Geriye Düştüğü Maçta Galip
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 2.Grup’ta 14.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada, İskenderunspor’u 3-1 mağlup etti.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor grupta 14.haftada sahasında İskenderunspor’u konuk etti. Emre Gemici’nin penaltıdan attığı golle 1-0 geriye düşen Yeşilyurt Belediyespor, 32.dakikada Alpay Aldemir’in golüyle skoru 1-1’e getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Yeşilyurt Belediyespor, 68.dakikada Salih Sarıkaya’nın golüyle müsabakada 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Turuncu yeşilliler, 90+1.dakikada Musa Buğra Kavaklı’nın golüyle iki farklı üstünlüğü yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Yeşilyurt Belediyespor, karşılaşmayı 3-1 kazandı.

STAT: Yeşiltepe Spor Kompleksi

HAKEMLER: Mustafa Aydın, Hidayet Zeybek, Uğur Çakmak, 4.hakem Sedef Kıranoğlu

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 1.Ogün Karakaya, 22.Salih Sarıkaya, 29.Caner Yılmaz, 55.Burçin Yüksel, 21.Selim Dedekoç, 5.Fatih Gürden, 8.Berkay Can (Dk.60 Musa Buğra Kavaklı), 14.Caner Çolak, 10.Deniz Ataç (Dk.82 Furkan Karabatak), 17.Metehan Andaç Özlü (Dk.90+4 Hamza Alper), 7.Alpay Aldemir (Dk.82 Avni Kürşat Özmen)

YEDEKLER: 25.Muhammed Enes Salik, 88.Hamza Alper, 20.Mehmet Suha Yiğit, 11.Avni Kürşat Özmen, 27.Musa Buğra Kavaklı, 3.Ulaş Girgin, 28.Furkan Karabatak

TEKNİK SORUMLU: Abulkadir Yılmaz

İSKENDERUNSPOR: 1.Muhammet Can Tuncer, 57.Metehan Baltacı, 20.Ahmet Devret (Dk.77 Ömer Turan), 55.Ethem Ercan Pülgir, 64.Fadıl Kocaoğlu, 6.İsmail Güven, 4.Recep Metin (Dk.70 Buğra Temel), 7.Abdurrahman Kuyucu (Dk.62 Osman Şahin), 99.İrfan Başaran, 11.Enes Soy, 10.Emre Gemici (Dk.62 Hakan Kuş)

YEDEKLER: 38.Onur Can Özdemir, 2.Kadir Bilimlier, 9.Hakan Kuş, 17.Ömer Turan, 21.Osman Şahin, 25.Murat Erdemir, 26.Buğra Temel

TEKNİK SORUMLU: Bülent Yenihayat

GOLLER: Dk.16 Emre Gemici (Penaltıdan) (İskenderunspor), Dk.32 Alpay Aldemir, Dk.68 Salih Sarıkaya, Dk.90+1 Musa Buğra Kavaklı (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

SARI KARTLAR: Caner Yılmaz, Berkay Can, Burçin Yüksel (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), İrfan Başaran, Metehan Baltacı, İsmail Güven, Muhammet Can Tuncer (İskenderunspor)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    3 hafta mağlup oldunuz bütün suçlu Hayati hocamiydi demekki oyuncular hocayı göndermek için 3 hafta peş peşe mağlup oldular böyle bir yerde futbol ileri gidebilirimi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kafanıza göre yorum yapın. Profosyenel futbolcu şartlar ne olursa olsun çıkar elinden geleni yapar.Yok efendim şunun için oynamadılar şöyle yaptılar bunlar futbolcuları töhmet altına alan ucuz söylemler. Kurulan takımın kapatisesi belli şampiyonluğa oynayacak kadrosu yok.şampiyonluğa oynayan Iskenderunspora karşı iyi motive olmuşlar cok iyi mücadele edip iyi sonuç aldılar. Hayati hocayı pek tutmam ancak bu kadroyla bana göre çok iyi iş çıkardı. Bana gore bu kadroya bir 10 numara iyi bir golcü iyi bir kanat oyuncusu ve solbek alinirsa kesinlikle üst sıraları zorlar.
    0
    0
    Yanıtla