SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

M.Yeşilyurt Deplasmanda Fark Buldu

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyespor’dan dört dörtlük galibiyet

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Adıyaman ekibi Kahta Diriliş Spor’u 4-0 mağlup etti.

Ligin 12.haftasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Adıyaman ekibi Kahta Diriliş Spor’a konuk oldu. Kahta İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Ramazan Haymana, Dursun Asutay, Furkan Ulu hakem üçlüsü yönetti.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ilk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmayı 4-0 kazandı. Yeşilyurt Belediyespor’a galibiyeti getiren golleri 49 ve 80.dakikada Engin Yıldız, 54.dakikada Harun Aytemur ve 76.dakikada Kaiumzhan Sharipov kaydetti.

Öte yandan karşılaşmada sağ kol dirseği çıkan sağ bek oyuncusu Vedat Taşdemir hastaneye kaldırıldı. Taşdemir, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un sportif direktörü Burak Acil, Kahta deplasmanında 3 puanı net bir skorla aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Acil, lider Şarkışla Belediyespor’un berabere kaldığı haftada önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Geçtiğimiz hafta Şarkışla Belediyespor’un deplasmanda Ankas İstiklal Spor ile berabere kaldığı haftada sahamızda Elbistan Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek, puan farkını 6’ya düşürmüştük. Şarkışla Belediyespor bu haftada sahasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Kahta Diriliş Spor karşısında güzel bir futbolla net bir galibiyet aldık ve farkı 4’e düşürdük. Önemli bir 3 puanla zirve yürüyüşümüzü emin adımlarla sürdürüyoruz” dedi.

Acil, karşılaşmada sağ bek oyuncuları Vedat Taşdemir’in talihsiz bir sakatlık yaşadığını ifade ederek, Taşdemir’e geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız