SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt İçerde, Üniversite Dışarıda Oynuyor

0
Güncellendi - 2017-02-03 02:21:37
M.Yeşilyurt İçerde, Üniversite Dışarıda Oynuyor
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta 17’nci hafta karşılaşmaları 5 Şubat Pazar günü oynanacak. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Elazığ DSİ Spor’u ağırlayacak. İnönü Üniversitesispor ise deplasmanda Elazığ Yolspor’a konuk olacak.

Ligin 16’ncı haftasında Malatya derbisinde İnönü Üniversitesispor’a 2-1 yenilen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, zirvenin 4 puan gerisinde kalarak büyük bir şok yaşadı. Turuncu yeşilliler, sahasında konuk edeceği Elazığ DSİ Spor’u yenerek, moralini yükseltmek istiyor. Turuncu yeşilliler, sahasındaki maçı kazanıp, üst sıradaki takımların puan kaybetmesini bekleyecek.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Elazığ DSİ Spor karşılaşması 5 Şubat Pazar günü 14.00’da Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanacak.

Ligde aldığı sonuçlarla altıncı sırada kendisine yer bulan İnönü Üniversitesispor, 16’ncı haftada derbi maçta Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u 2-1 yenerek, moralini üst seviyelere çıkarttı.

Sarı siyahlılar, ligin 17’nci haftasında deplasmanda Elazığ Yolspor ile karşı karşıya gelecek. Deplasmana moralli gidecek olan üniversite ekibi, rakibini yenip yükselişini sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Elazığ Yolspor-İnönü Üniversitesispor karşılaşması 5 Şubat Pazar günü 14.00’da Elazığ Yolspor Tesisleri’nde oynanacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Fk (7 yıl önce)
    Yesilyurtspor malatyanin gururudur sampiyonda olacak insallah
    0
    0
    Yanıtla