SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAFSAD Adıyaman Sergisi

0
Güncellendi - 2019-12-26 02:31:09
MAFSAD Adıyaman Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından yürütülen, Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığınca  Yerel STK’lar Hibe Programı kapsamında desteklenen Come and Join Us/Gel Katıl Bize projesi çerçevesinde Adıyaman Güzel Sanatlar Lisesinde “Doğa Bize Kalsın” temalı fotoğraf sergisi açıldı.

Yerel kolaylaştırıcılığını Adıyaman Fotoğraf Yolcuları Derneği-AFYOL’un yaptığı sergide gençlerin proje kapsamında çekmiş oldukları fotoğraflar yer alıyor. İnsanın doğada yarattığı tahribatı ve suyun önemini anlatan bu anlamlı sergi Adıyaman dışında toplamda 10 ilde sergilenecek.

MAFSAD Yönetim Kurulu Başkanı İnan Orhan yaptığı açıklamada proje kapsamında çekilen fotoğraflarla doğanın korunması ve suyun bilinçli kullanımı yönünde farkındalık sağlamayı hedeflediklerini ve farklı illerde düzenledikleri  sergileri ziyaret edenlerden bu anlamda olumlu geribildirimler aldıklarını belirtti. Başkan Orhan sergi için destek olan Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine,  Adıyaman Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Orhan Çelik’e ve Yerel Kolaylaştırıcılık görevini üstlenen Adıyaman Fotoğraf Yolcuları Derneği Başkanı Mehmet Aslan’a ve ekibine teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız