SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAFSAD'dan Okullarda Eğitim

0
Güncellendi - 2019-02-28 04:52:26
MAFSAD'dan Okullarda Eğitim
A- A+ PAYLAŞ

Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığınca finanse edilen Yerel STK’lar Hibe Programı kapsamında MAFSAD tarafından yürütülen “Gel Katıl Bize” adlı AB Projesi çerçevesinde okullarda faaliyetler başladı.

Proje kapsamında Yusuf Kenan Anadolu Lisesinde yaklaşık 70 öğrenciye doğayla uyumlu yaşamanın püf noktaları anlatıldı. TEMA Malatya Temsilcisi Ali Ekber Korkut tarafından gerçekleştirilen sunum-söyleşide öğrenciler doğayla ilgili merak ettiklerini sorarak, interaktif ve keyifli bir etkinlik olmasına katkı sundular.

Okul Müdürü Şenol Zarıçlar etkinlikle ilgili yaptığı konuşmada bu tür faaliyetleri önemsediklerini ve öğrencilerinin de memnuniyetle bu tür etkinliklere katılım gösterdiğini belirtti. Okul Müdürü Şenol Zarıçlar MAFSAD’a, TEMA Malatya İl Temsilciliğine, bu etkinliğin okullarında gerçekleşmesi için ön ayak olan Almanca Öğretmeni Pınar Şahin Canyurt’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

TEMA Malatya İl Temsilcisi Ali Ekber Korkut etkinliğin öğrenciler tarafından ilgiyle izlendiğini söyledi. Gençlerin doğayla baş başa kalmaları, doğanın dilini öğrenmeleri, doğa yürüyüşleri, doğa kampları ve çeşitli doğa aktivitelerinin içinde olmaları gerektiğini belirten Korkut, ancak bu sayede sağlıklı bireyler olunabileceğini ve bu şekilde sağlıklı bir toplumun temelini atabileceklerini sözlerine ekledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yılmaz KONUK (5 yıl önce)
    MAFSAD olarak Gel Katıl Bize adlı AB projemiz çerçevesinde Malatyada yaklaşık 30 okulda Doğa ve Çevre eğitimleri ile Suyun Bilinçli Kullanımına yönelik eğitimler, tiyatro-drama oyunları gerçekleştireceğiz. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla