SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya 1. Amatör Büyükler Ligi Şampiyonu Oldu, BAL'a Yükseldi

Malatya 1. Amatör Büyükler Ligi Şampiyonu Oldu, BAL'a Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi şampiyonunu ve Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele edecek takımı belirlemek için, A grubu birincisi Hekimhan Belediye Girmanaspor ile B grubu birincisi Yazıhan Belediyespor takımları, iki ayaklı finalin ikinci maçında karşı karşıya geldiler. Yazıhan Belediyespor'u 6-0 mağlup eden Hekimhan Belediye Girmanaspor şampiyon oldu.

1. Amatör Büyükler Futbol Ligi A grubu birincisi Hekimhan Belediye Girmanaspor ile B grubu birincisi Yazıhan Belediyespor, geçtiğimiz hafta Cumartesi günü oynanan ve 0-0 sonuçlanan finalin ilk maçından sonra, ikinci kez Yeşiltepe 1 No'lu sahada karşı karşıya geldiler. Hekimhan Belediye Girmanaspor, rakibine karşı üstün bir oyun sergileyerek maçı 6-0 kazandı.

Malatya 1. Amatör Büyükler Ligi Şampiyonluğunu kazanan Hekimhan Belediye Girmanaspor, 2024- 2025 futbol sezonunda BAL'da Malatya'yı temsil etme hakkını kazandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Hekimhan Belediye Girmanaspor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Erol (4 ay önce)
    Tebrik ediyorum.İnsallah BAL Ligi'nde başarılı olur.Diğer Hekimhan takımı gibi olmaz.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • uğur tn (4 ay önce)
    Bildiğim kadarıyla belediye destekli bir takım bu takım. Fakat çözemediğim bir durum var zaten bal'da bir takım vardı ve destek verilmediği için ligden çekildiler şimdi ise bu takım çıktı tabi ki bir başarıdır çıkmaları tebrik ederiz kendilerini. Lakin bu takıma destek verilecek mi bal ligi ekonomik açıdan profosyonel liglerden bir farkı yok ki bazı takımlar 3.lig takımlarından çok daha fazla paralar harcayıp başarısız oluyorlar hatta geçmiş dönemlerde büyük bütçeler yapıp il statüsü gereği küme düşen takımlar dahi oldu. Yani bir takımı destejklemeyen ilçe belediyesi bu takıma be destek verecek merakla takip edeceğim.
    %50
    %50
    Yanıtla