SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya 12'de 12 Kılıçdaroğlu"

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Kurultay Delegelerinin tamamı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na desteklerini açıkladı. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan CHP İl Başkanı Enver Kiraz , “Delegelerimizin eksiksiz şekilde Genel Başkanımızı desteklemesi hepimizi sevindirmiştir” dedi.

5-6 Eylül tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek CHP 18.Olağaüstü Kurultay hazırlıkları devam ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce’nin Genel Başkanlığa adaylığını açıkladığı kurultay öncesi Malatya delegelerinin tamamı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini  açıkladılar.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “Malatya örgütünün ve kurultay delegelerinin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi örgütümüzün gücünün göstergesidir.Malatya’dan kurultayımıza 12 kurultay delegesinin tamamı Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaoğlu’nu destekleyeceklerini açıklamıştır.” Dedi.

DELEGELERE TEŞEKKÜR

İl Başkanı Kiraz ; “Delegelerimizin eksiksiz şekilde genel başkanımızı desteklemesi hepimizi sevindirmiştir.Birlik içerisinde hareket eden kurultay delegelerimize bu dayanışma duygularından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum.” İfadelerini kullandı.

Öte yandan 12 kurultay delegesinin dışında doğal kurultay delegesi  olan Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olduğunu  belirtmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız