SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Malatya- Ankara Mavi Tren Seferi Başlıyor

0
Güncellendi - 2021-07-08 03:23:27
Malatya- Ankara Mavi Tren Seferi Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

TCDD, normalleşme süreci ile Doğu Anadolu Bölgesi'nin bazı istasyonlarına seferlerini 12 Temmuz'da başlatacak.

TCDD Malatya Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, normalleşme süreci kapsamında ana hat yolcu trenleri 12 Temmuz Pazartesi'nden itibaren seferlerine başlayacak.

Ankara-Malatya hattında 4 Eylül Mavi Treni, Ankara-Kurtalan-Ankara hattında Güney Kurtalan Ekpresi, Ankara-Tatvan-Ankara hattında Vangölü Ekspresi, Adana-Elazığ-Adana hattında Fırat Ekspresi yolcu taşımacılığı yapacak.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Geçmiş yıllarda Diyarbakır Malatya Adana Konya afyon guzergahindan İzmir'e giden adına posta treni dediğimiz,yine Mersin Malatya Erzincan güzergahından Kars'a giden hatırladığım kadarıyla adına Hamido dediğimiz yolcu trenleri vardı,ne oldu ise bu yolcu trenleri seferden kaldirildi,demiryolu taşımacılığı ve yolculuğuna gereken önem verilmiyor,bundan dolayı insanlar karayolunu ve imkanı varsa havayolunu tercih ediyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Vekilleri eleştirmeyelim..onları yıllardır seçen halk 1 numaralı sorumludur..vekillerin karakter ve yetenekleri bu kadar
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurettin (2 yıl önce)
    Hızlı tren Malatya ya ne zaman gelecek? Bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hızlı tren malatya ya ne zaman gelir bilmem... ama YHT asla gelmeyecek...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Dogru düzgün çift hatlı yolu ve virajlari revize edilmemiş Sivasa kadar normal yük treni gibi 6 saat te giden tren gelse ne olur gelmese ne olur... ayrıca malatyamiza hızlı tren istemiyoruz yüksek hızlı tren istiyoruz... bu ikisi arasında ki fark hızları unutmayalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Puhaaaa helal olsun Malatya vekillerine onlar ovunmesinde Erzincan' a hızlı tren getirdik diye Erzincan vekillerimi ovunsun çok nankoruz.kuzey çevre yolunun iptal edilmesi gerekir insaAllah Malatya vekilleri bunuda basarirlar.2071 biterdi zaten geregide kalmadı mavi trenle
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Hayaller hızlı tren gerçekler kara tren...
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    Otobüsler kazansın diye 13 aydır bağlandı. bunun hesabını kim nasıl Allah verecek orası mechul.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (2 yıl önce)
    Kara treni maviye boyayıp bize yutturmayasınız.Önce olduğu gibi.Bir yağmur yağmıştı baktık ki mavi tren kara tren olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sende kara erol değilde karbonat erol olmayasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Bunlarda her şey beklenir.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    Birilerinin çıkarı için iptal edilen mavi tren çok şükür tekrar başlıyor. iptali için uğraşan zarar ettiğini söyleyen milletvekilleri sakın çıkıp da mavi treni geri getirdik demeyin !
    0
    0
    Yanıtla