SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya- Ankara Uçak Seferlerinin Artırılmasını Talep Ediyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya-Arapgir ve Kuluncak-Darende Karayollarının yatırım programına alınmasını, Malatya- Ankara uçak seferlerinin artırılmasını talep etti.

TBMM’de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bütçesi görüşmeleri esnasında söz alan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Malatya-Arapgir ve Kuluncak-Darende Karayollarının 2024 yılı yatırım programına alınmasını talep etti.

Fendoğlu konuşmasında şunları söyledi: 

“Depremin ilk sürecinde olumsuz hava şartlarına rağmen pisti hiç kapatmayan, yaralılarımızın ambulans uçaklarla 50 binin üzerinde depremzedenin tahliyesinde ve binlerce ton insani yardım malzemesinin ulaştırılmasında insanüstü gayretlerle çalışan Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğüne, Malatya Havalimanı Müdürlüğüne ve personeline teşekkür ederim. Yeni havaalanı terminal binamızın yapımının hızlandırılmasını Sayın Bakanımızdan talep ediyorum, Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğümüzden de Malatya-Ankara seferlerinin artırılmasını istiyoruz.

İlk etabı 3,8 kilometrelik kısmında çalışmaları devam eden Hekimhan-Kuluncak-Darende Karayolumuzun Kuluncak-Ayvalı-Darende arasındaki 45 kilometrelik mesafede şuanda bir çalışma mevcut değildir.  Yine, Malatya-Arapgir arası planlanması yapılan 56 kilometrelik kara yolu projesinde şu anda devam eden bir çalışma yoktur. Her iki yolumuzun tamamlanması için 2024 yatırım planına alınmasını talep ediyoruz.”

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız