SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Arguvanspor, İzmir Deplasmanından Puan Çıkardı

Malatya Arguvanspor, İzmir Deplasmanından Puan Çıkardı
A- A+ PAYLAŞ

3.Lig 1. Grupta mücadele eden Malatya Arguvanspor, İzmir deplasmanında karşı karşıya geldiği Aliağa Futbol A.Ş. ile 1-1 berabere kalarak haftayı puanla kapattı.

Ev sahibi Aliağa Futbol A.Ş. maçın 79. dakikasında Seçim Can Koç'un golüyle 1-0 öne geçti. Malatya Arguvanspor, 90. dakikada Burak Yılmaz'ın kaydettiği golle eşitliği sağladı: 1-1.

1-1 sonuçlanan maçın kadroları şöyle:

STAT: Aliağa Atatürk Stadı

HAKEMLER: Ömer Kocabey, Turgut Evran, Furkan Kocayıldız, 4. Hakem Bahadır İleri,

ALİAĞA FUTBOL A.Ş.: Ahmet Peköz, Oktay Kancı, Kadir Kurt, Ahmet Uzun, Emirhan Karagülle, Dk.46 (Yasin Tosun)Mithat Yaşar, Dk.62 (Berkay Görmez) Metmet Uysal,Dk.76 (Enes Bakal) Oğuzhan Yıldırım, Dk.90+2 (İsmail Kulet) Doğukan Nelik, Hakan Demir, Dk.46 (Seçim Can Koç) Mehmet Fuat Gölbaşı
YEDEKLER: Miraçcan Yavuz, Yasin Tosun, Yiğit Bayındır, Seçim Can Koç, Berkay Görmez, Ahmet Gülay, Bahri Yıldırım, Enes Bakal, Sinan Akgöl, İsmail Kulet,
TEKNİK SORUMLU: Hakan Şapçı,

MALATYA ARGUVANSPOR: Davut Paşa, Mertcan Aşcı, Enes Filiz, Semih İntepe, Dk.90+6 (Özkan Tan) Abbas Demir, Ferhat Canlı, Denis Meriç, Yağız Rüştü Aktaş,Dk.46 (Ayhan Gençtürk) Veysel Gümüş,Dk.55 (Abdulvahap Kaya) İbrahim Enes Koş, Dk.46 (Burak Yılmaz) Musa Yüksel Dk.77 Miaç Ölmez)
YEDEKLER: Özer Enes Soylu, Atakan Arslan, Musa Buğrahan Kavaklı, Fhed Alshlash, Miraç Ölmez,Özkan Tan, Ayhan Gençtürk, Burak Yılmaz, Abdulvahap Kaya, 
TEKNİK SORUMLU: Cemal Koç.

GOLLER: Dk.79 Seçim Can Koç (Aliağa) Dk.90 Burak Yılmaz (M.Arguvanspor)

SARI KARTLAR: Ahmet Uzun (Aliağa FAŞ) Davut Paşa, Mertcan Aşcı, Ferhat Canlı, Yağız Rüştü Aktaş, Özkan Tan (Arguvanspor) 

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

MAÇ FOTOLARI: iha- İzmir

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • mnr (6 ay önce)
    gençler güzel yatırım olur,orta saha adikine pas yapıp ceze sahasına yakın oynamalı artık maç kazanmak için pres oynamalı ilk 20 dakika da gol bulmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur tn (6 ay önce)
    Önemli 1 puan diyebiliriz. Aliağa lider ve hakikaten iyi bir takım. Malatya Arguvanspor yine söylüyorum kalesini gole kapatıyor savunma tandemi çok iyi ileride iş bitirici bir isim alabilirlirse ikinci yarı bam başka bir ivme yakalayacaktır bu takım. Bu zor şartlara rağmen mücadele eden Arguvanspor'a tebrikler.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ozmalatyali (6 ay önce)
    Malatya neden sahip çıkmıyor bu takıma. Zor sartlarda ekonomik buhran da ayakta kalmaya çalışıyor
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Gölge etmesinlerde.
    %100
    %0
    Yanıtla