SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Asla İzin Vermez"

0
Güncellendi - 2018-06-11 03:42:30
A- A+ PAYLAŞ

Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Uluslararası güçler Türkiye'ye saldırıyor. Kim var; Amerika, İsrail, Almanya, İngiltere, Fransa. Recep Tayyip Erdoğan'sız, AK Parti'siz bir Türkiye istiyorlar. Neden istiyorlar? 2002 öncesi bir anayasa kitapçığını fırlattığında darmaduman olan bir Türkiye'yi istiyorlar. Buna Melekbaba asla izin vermez. Buna Malatya asla izin vermez" dedi.

Çalık, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında Niyazi Mısri ve Dörtyol Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunarak, Melekbaba Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Çalık, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Niyazi Mısri ve Dörtyol Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çalık, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için tam destek istedi. Yoğun ilgi altında ziyaretlerde bulunan Çalık, esnaf ve vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Çalık, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmadı.

Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuluncak'ta düzenlenen iftar programına katılarak, seçim çalışmaları kapsamında Melekbaba Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

İftar sonrası konuşan Çalık, "Allah nasip ederse 24 Haziran'da milletimizin oyları ve dualarıyla cumhurbaşkanı seçelim. Malatya'dan da 6 milletvekili meclise gönderelim" dedi.

Daha sonra mahalle toplantısına katılan Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla İnönü Stadı'nın Millet Bahçesi olacağını ifade etti. Çalık, "İngiltere'de Hyde Park neyse, Malatya'da Millet Bahçesi aynı şekilde olacak" dedi.

Çalık, Malatya'ya 16 yılda büyük yatırımlar yaptıklarına dikkat çekerek, şunları söyledi: "Malatya'da yatırımlarımızı yaptık. Hastanelerimizi, yollarımızı, okullarımızı yaptık, daha yapacak çok işimiz var. Siz bizden ikinci bir üniversite istediniz biz size istediğiniz üniversiteyi 'hay hay başla göz üstüne' dedik, cumhurbaşkanımıza ilettik. Gönlünüzdeki yiğidin ismini, milletin adamı Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla çıkardığımız ve Allah nasip ederse Turgut Özal Üniversitesi'ni Malatya'mız kazandırıyoruz. Uçaklarla yolculuğumuzu yapıyoruz. Malatya'dan İstanbul'a, İzmir'e, Ankara'ya, Almanya'ya, Suudi Arabistan'a uçaklar kalkıyor. Bir milyon yolcu kapasitesine sahip hale geldik. Havaalanı terminal binamız artık yetmiyor. Cumhurbaşkanımıza söyledik ve talimatını verdi. Malatya'mıza yeni bir terminal binası kazandırıyoruz. Sıra hızlı trende. İstanbul'dan yakınlarınız Malatya'ya gelmek istediğinde isterse uçakla, isterse duble yollarla, isterse demiryolu ile gelecek. Malatya'mıza hızlı treni kazandırıyoruz."

AK Parti iktidarları döneminde sağlıkta reform yaptıklarını kaydeden Çalık, "Ana muhalefetin bir lideri, bir de onun çırağı İnce var. İnce hesap yapanların hesabını yüce Rabbim 24 Haziran'da sizlere vesile kılacak ve bozacak. Diyorlar ki 'Sağlıkta ne yaptınız?' Kılıçdaroğlu, sen SSK Genel Müdürü iken hastalarımız kuyrukta uyurdu, cenazelerimiz rehin kalırdı, kadınlar doğum yapıyor ama çocuklar hastanelerde rehin kalıyordu. Biz, tüm Türkiye genelindeki vatandaşlarımızı sosyal güvenlik kapsamına aldık. Yeni doğan bebeğimiz 18 yaşına kadar sosyal güvenlik kapsamına alındı. 15 sene önce SSK hastanesini hatırlayın. Yeşilkartla hastaneye gidemezdiniz, gitseydiniz çıkamazdınız. Hastaneden ilaç alamazdınız. Eczaneden bir ilaç almak için 10 tane mühür gerekirdi. SSK eczanesine gider orada ilaç bulunmaz, dışarıdaki eczaneleri dolaşır ilaç arardınız. Biz sağlıkta reform yaptık" ifadelerini kullandı.

Uluslararası güçler ve terör örgütlerinin hedefinde Recep Tayyip Erdoğan'sız ve AK Parti'siz bir Türkiye olduğunu kaydeden Çalık, "Uluslararası güçler Türkiye'ye saldırıyor. Kim var; Amerika, İsrail, Almanya, İngiltere, Fransa. Recep Tayyip Erdoğan'sız, AK Parti'siz bir Türkiye istiyorlar. Neden istiyorlar? 2002 öncesi bir anayasa kitapçığını fırlattığında darmaduman olan bir Türkiye'yi istiyorlar. Buna Melekbaba asla izin vermez. Buna Malatya asla izin vermez. Sadece uluslararası güçler mi, terör örgütleri de Tayyip Erdoğan'sız, AK Parti'siz bir Türkiye tasavvur ediyor. PKK, PYD, FETÖ, DEAŞ, DHKP-C dahil olmak üzere hepsinin hedefinde Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti var. Ama buna benim Melekbabalı kardeşlerim asla izin vermez. Onlara cevabını 24 Haziran'da sandıkta aslanlar gibi verir. Onların nasıl ki illet, yıkım ittifakı oldularsa bizimde milletimizle yol yürüdüğümüz bir ittifakımız var. 2002'den beri liderin millete, milletin de lidere aşkıyla yürüyen bir ittifak. 24 Haziran'da Melekbabam milletin adamını, ümmetin umudunu, dünyanın liderini, zalimlerin korkulu rüyası Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı seçecek, Malatya'dan da 6 milletvekili meclise gönderecek" diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız