SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Barosu'nun Yeni Başkanı Onur Demez

0
Güncellendi - 2021-09-26 22:03:48
Malatya Barosu'nun Yeni Başkanı Onur Demez
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu’nun olağan genel kurulu yapıldı. 3 adayın yarıştığı başkanlık seçimini Avukat Onur Demez kazandı ve başkanlığa seçildi.

Adliye karşısındaki Baro Sosyal Tesisleri'nde yapılan ve eski başkan Avukat Enver Han’ın yeniden aday olmadığı genel kurulda, başkanlık için Avukat Onur Demez, Avukat Soner Demirci ve Avukat Nazif Ercan yarıştılar. Demez 375 oyla seçilirken, Demirci 116, Özcan ise 101 oy aldılar.

Yönetim, Disiplin ve Denetleme kurulları ile Türkiye Barolar Birliği delegelikleri, çarşaf listeden seçildi. 10 kişilik yönetim kurulunda Demez'in listesindeki 9, 5 kişilik Disiplin Kurulu'nda 4 isim yeralırken 3 kişilik denetleme kurulunun tamamı Demez'in listesinden seçildi.

Seçimlere baronun 855 üyesinden 635'i katıldı ve 630 oy geçerli sayıldı.

Başkanlığa 375 oyla Onur Demez seçilirken, yönetim, disiplin ve denetim kurullarına giren isimler ve aldıkları oylar şöyle:

YÖNETİM KURULU: Gökhan Ulu (307), Bahriye Azak (301), Çiğdem Ağdağ Baydoğan (294), Volkan Durhan (281), Elif Can (270) Deniz Sezgin (261- Nazif Ercan'ın listesinden), Muhammet Şinasi Ekmekçi (259), Uğur Alakaş (252), Fırat Çalışır (243) ve Hasan Düzova (235),

DİSİPLİN KURULU: Muhammed İsmail Arıkan (273), Veysel Gür (265), Necmettin Oğuz Özsoy (231), Koray Sait Gürsoy (226- Soner Demirci'nin listesinden) ve Hasan Yiğitler (224),

DENETLEME KURULU: Şahin Tezcan (265), Ahmet Gelegen (257), Birgül Akengin Özdağ (246),

BAROLAR BİRLİĞİ DELEGELİĞİ: Feridun Önal (234), Zeliha Gültekin (213) ve Selahattin Sarıoğlu (196) (Feridun Önal Nazif Ercan'ın listesinden, Zeliha Gültekin Onur Demez'in listesinden, Selahattin Sarıoğlu bağımsız).

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Ön büro (2 yıl önce)
    Onur bey çok başarılı beyefendi saygılı iyi bir hukukçu başarılar dileriz
    %0
    %100
    Yanıtla
  • muzaffer başeğmez (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Av.Atakan KAYA (2 yıl önce)
    Değerli büyüğüm Onur Bey i kutluyorum.Hayırlı olsun.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Tebrikler. Sivil toplum kuruluşlarındaki yönetimler arada değişmeli yeni insanlara yer açmalıdır. Ne yazık ki bir çok sivil toplum örgütü yöneticileri ölene kadar koltuktan ayrılmıyorlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Av. Arb. Selahattin Sarıoğlu (2 yıl önce)
    Üstün bir başarı göstererek Baro’muz Başkanlığına seçilen Sn. Onur Demez’i tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Hizmet yarışına katılan diğer başkan adayı arkadaşlarımı da, bu niyet ve çabalarından dolayı tebrik ediyorum. Aynı şekilde, Baro’muza hizmet gayesiyle kurullara aday olup seçilen arkadaşlarımı ve seçilemeyen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Listeler dışı-bağımsız olarak, aday olduğum TBB Delegeliği seçiminde bana oy vererek seçilmemi sağlayan arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Oy vermeyen arkadaşlarımın tercihlerine de sonsuz saygı duyduğumu arzediyorum. Sonuçların, Baro’muza, mesleğimize, İlimize, Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • CHP adaylığından sonra AKP'ye dönüş ve AKP övgülerinizin karşılığını almışsınız. Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)UTKU isimli kullanıcı yorumuna
    Ne alakası var... Adam seçime girmiş 375 oy almış ve başkan seçilmiş... Merak ediyorum senin karın ağrın nedir birader ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Av. Arb. Selahattin Sarıoğlu (2 yıl önce)UTKU isimli kullanıcı yorumuna
    . “Listeler dışı-bağımsız olarak, aday olduğum TBB Delegeliği seçiminde bana oy vererek seçilmemi sağlayan...” Utku kardeş, siz bu kısmı okumamışsınız herhalde..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayırlı olsun Selahattin bey
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz Dereli (2 yıl önce)
    Genç ve dinamik yeni yönetime başarılar dilerim
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Hukukçu (2 yıl önce)
    Allah utandırmasın
    0
    0
    Yanıtla