SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya- Baskil Arasında Gece Feribot Seferleri

0
Güncellendi - 2020-06-25 04:18:57
Malatya- Baskil Arasında Gece Feribot Seferleri
A- A+ PAYLAŞ

Karakaya Baraj gölü üzerinde Malatya ile Baskil arasında çalışan feribotlar yaz sezonundan dolayı akşam seferlerine başladı.

Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat yaptığı açıklamada, yaz döneminde sahile yakın köylerde bağ ve bahçelerde tarımsal faaliyetlerde artış olduğunu söyledi.

Kalabalık dolayısıyla iki feribot ek olarak sefer yapacağını işaret eden Akmurat, Malatya'dan Baskil'e saat 21.00'de, Baskil'den de Malatya’ya saat 21.30'da feribotun hareket edeceğini kaydetti.

Elazığ, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Murat (4 yıl önce)
    Köprü istiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (4 yıl önce)
    ne köprü ne hizmet bir baz istasyonu bile kurduramadı baskillier internet yok telefon çekmiyor ülkeye o kadar da katkısı var üretimi var çimento fabrikası kuruldu diye fabrikaya kadar olan yol duble asfalt fabrikadan sonra köstebek yuvası daracık yol elazığlılarda sevmiyor baskili köprü için herşey bitti onay alındı elazığlılar bırakmadı köprü yapılırsa baskilin elazığla alakası kalmaz diye bu nasıl bi düşünceyse
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (4 yıl önce)
    yıllardık hep iktidar partisine yüzde 95 oy verir baskilliler bir köprüyü çok gördüler karadenizin dağlarına ne viyadükler ne köprüler yapıldı baskiller iktidara tam destek feribota devam
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 malatya (4 yıl önce)
    Aynen siz baskilli ler kendinizi bulunmaz hint kumaşı sanıyorsunuz awel Baskil malatya ya baglı değil Baskil elazıga baglı allahtan oraya baglısınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Halis (4 yıl önce)
    Lütfen haberde kimin açıklama yaptığını bir daha okuyun. Baskil Belediyesi. Malatya Büyükşehirin sorumluluğinda olan bir konu hakkında Baskil Belediyesi açıklama.yapıyor. Nedeni basit. Hayat boşluk kabul.etmiyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi bir büyükşehir belediyesine yakışayan rutin, sıradan o kadar çok haber yapıyor ki bizim gibi binlerce insanı ilgilendiren bu güzel haberi biz Baskil Belesiyesinde öğreniyoruz. Bence çok yerinde bir karar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feribot yolcusu (4 yıl önce)Halis isimli kullanıcı yorumuna
    Şimdiye kadar bölgeye bir çivi dahi çakmayan, vatandaşların toz toprak içerisinde kalmalarını umursamayan, feribotlar ile ilgili hiçbir alanda hizmeti bulunmayan ve çalışma şartlarına hiçbir katkı sağlamayanlar bu gün ne oldu da açıklama yapma ihtiyacı duydu. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sefer saatleri internet sitesinde güncel olarak ve iskele alanlarında bulunan bilgilendirme panolarında paylaşılmaktadır. Daha önce yapılan açıklamalarda Baraj gölü ve feribotların gece seferine uygun olmadığı, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin tehlikeye atılmaması adına gece seferi yapılmamaktaydı. Bölgede hizmet vermekte olan feribotların 2 tanesi Malatya Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundadır. Diğer 2 feribot özel işletmeciye ait olup, bu feribotların hepsinin Denetleme Yetkisi Liman Başkanlıklarındadır. Özel işletmecilere ait feribotlar ile ilgili kurum olan Liman Başkanlığı dışında hiçbir kurumun sorumluluğu bulunmamaktadır. Bölgeye yapılan bütün hizmetler Malatya tarafından yapılmaktadır. Şimdiye kadar sorumluluk alanı olmamasına rağmen BASKİL tarafına Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet verilmiştir.
    0
    0
    Yanıtla