SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Bayanlar FK Lige Galibiyetle Başladı

Malatya Bayanlar FK Lige Galibiyetle Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol 3.Lig K Grubu’nda Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Sezonun İlk haftasında Kayseri Takımı Erenköyspor’u 2-0 yendi.                            

Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Sahada oynanan karşılaşmayı Semra Karaşın, Fatma Alper, Ezgi Şahin hakem üçlüsü yönetti.                                                                                                            

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Sıla Söylemez, Cansın Özge Ağan, Nurhan Korkmaz, Muazzez Yağmur Dağlı, Ayşe Fatma Efe, Melike Murat, Heken Derince, Berfin Fırat, Melike Yeşilcan, Seda Erdem ve Elif Ekin Şahin on biriyle çıktı. 

Kayseri Erenköyspor ise, Esra Alan, Büşra Güneş, Aybüke Akçakaya, Züleyha Gezer, Merve Özdin, Tülün Sağlam, Berna Pişkinel, Melike Küçük, Sıla Ünal, Nevin Çadır, Raziye Yeşilyurt on biriyle mücadele etti.  

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Dk.20 Melike Murat, Dk.41 Melike Yeşilcan attığı golle ilkyarı 2-0 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci yarısında taraflar başka gol atamayınca Malatya Bayanlar Spor Kulübü karşılaşmayı 2-0 kazandı.  

Müsabakayı TFF Malatya Bölge Müdürü Işılay Çalışkan ile Malatya Barosu Çocuk Hakları Komisyonu üyeleri de izledi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız