SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Bayanlar Spor Deplasmanda Fark Yaptı

Malatya Bayanlar Spor Deplasmanda Fark Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig K Grubu’nda mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Sivas Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor’u 5-1 mağlup ederek, namağlup liderliğini sürdürdü. 

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, grupta 5.haftada deplasmanda Sivas ekibi Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor ile karşı karşıya geldi. 4 Eylül Spor Vadisi 2 Nolu Sahada oynanan karşılaşmayı Burak Yıldız, Serdarcan Döşkaya ve Muhammed Enes Sülük hakem üçlüsü yönetti. 

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ilk yarısını 3-0 üstün tamamladığı karşılaşmayı 5-1 kazandı. Malatya ekibine galibiyeti getiren golleri dakika 3’te Serpil Korkmaz, dakika 15’te Merve Sever, Dakika 30 ve 50’de Melike Yeşilcan ile dakika 80’de Melike Murat kaydetti. 

Grup’ta 5 hafta sonunda oynadığı 4 karşılaşmanın tamamını kazanarak, hanesine 12 puan yazdıran Malatya Bayanlar Spor Kulübü namağlup liderliğini sürdürdü. Sarı siyahlı takım, 4 karşılaşmada rakiplerinin ağlarını 18 kez havalandırırken, kalesinde ise 3 gol gördü. 

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız