SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya Bizim Gönlümüzün Şehri"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, teşkilat çalışmaları kapsamında Malatya’ya ziyaret gerçekleştirerek, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

AKP İstişare ve Değerlendirme toplantısı kapsamında Malatya teşkilatını ziyaret eden AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AKP siyasetin zenginleştiren ve katkı sunan bir istişare toplantısı yapacaklarını belirtti.

Malatya’nın ülkenin gözbebeği olduğunu ve Malatya’nın Cumhurbaşkanının arkasında durduğunu belirten Kandemir, “ Malatya bizim gönlümüzün şehri bu hareketin bu davanın Cumhurbaşkanımızın her defasında arkasında durmuş, sahip çıkmış bizim için çok müstesna bir şehir. Malatya sadece Malatya’da yaşayanlar için değil Malatya’dan ilham alan tüm vatandaşlarımız tüm Türkiye için gözbebeği şehri ülkemizin. Arkadaşlarımızla istişare ederken onların katkılarıyla AK Parti siyasetini zenginleştirmek AK Parti siyasetine katkı vermek anlamında çok verimli bir istişare toplantısı olacak” dedi.

Rusya ve Ukrayna savaşına dair açıklamalarda bulunan Kandemir, “ Zor dönemlerden geçiyoruz. Dünya zor dönemlerden geçiyor. İnsanlık vicdanını kanatan bir çatışma yaşanıyor hemen yanı başımızda. Biz de ülke olarak her iki ülkenin değerini, derinliğini bilen bir ülke olarak bu anlamda barışı tesis etmek adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

İstişare toplantısında ülkede ve dünyada yaşanan gelişmeleri değerlendireceklerini ifade eden Kandemir, “ Ülkemizin çok daha güzel yarınlara ulaşmasını, güçlü bir liderlikle mümkün olabileceğini yaşanan her çatışmada dünyanın içinde geçtiği krizlerde bir kere daha şahitlik ediyoruz. Böyle bir genel Başkana Cumhurbaşkanına sahip olduğumuz için de hamd ediyoruz. Bugün arkadaşlarımızla da sadece Malatya’yı değil tüm Türkiye’yi dünyadan yaşanan gelişmeleri de masaya yatıracağız değerlendireceğiz” diye konuştu.

AKP Milletvekili Öznur Çalık ise 20 yıllık bir ailenin teşkilat başkanını Malatya'da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Teşkilat çalışmaları kapsamında Kandemir ile bir araya geldiklerini belirten İl Başkanı İhsan Koca da kendisinin tavsiye ve talimatlarını dinleyeceklerini ifade etti.

Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, belediye başkanları ve partililerin katıldığı program, daha sonra basına kapalı devam etti.

Malatya Nikah Sarayı’nda yapılan İstişare ve Değerlendirme toplantısına AKP İl Başkanlığı, AKP Malatya Milletvekilleri, parti teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • AHMET (2 yıl önce)
    yalan yalaaaaannnn........ sizin hiç bir sşeyinize inanmıyoruuum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Baskan bey vekiklerinize şeker fabrikasindaki ticaretlerini de sorun,el atmadıkları bir sey kalıp kalmadığınıda sorun.halkın her geçen gün nasıl ekonomik olarak eridiğinide sorun,kendi sirketlerinin ve iştiraklerinin ve ortaklıklarınında son 5 yıl icerisindeki 100 de 100binlik artışlarınıda sorun lütfen......
    %86
    %14
    Yanıtla
  • turan(44) (2 yıl önce)
    Anderson'dan masallar!..
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ben deniz cennet kuşu (2 yıl önce)
    Hayatınız yalan
    %84
    %16
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Malatya spor ne durumda Bir iki kelimeyle halkı kandrdığınızı sanarak kendinizi aldatıyorsunuz Bize hakaret ettiğinizin farkında değilmisiniz vekileri halk seçse böyle ucuz laflar edemesiniz
    %84
    %16
    Yanıtla
  • AHMET (2 yıl önce)
    rantı sizin cefası malatyalılara
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    O yüzden mi hızlı tren projesinde Malatya yok. Hatta buna sizin iktidarınızda (20 yıldır) bitirilemeyen çevre yolu, Şehir hastanesi olmayan tek büyükşehir, adalet sarayı olmayan tek il, havaalanı terminali dahi yapılmayan tek il, süper ligdeki külubu sahipsiz, üvey evlat muamelesi gören tek il, bu liste uzar gider vs,vs... Demek ki gönlünüzün ili böyle oluyor. Ne diyelim, öyledir zaaar.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • ufuk (2 yıl önce)
    Partiye yakın biri olaraktan şunu söylemek istiyorum. Özellikle Karadeniz şehirleri üzerinden mikro milliyetçilik yaparak adil hizmet vermediniz. Tüm yatırımları Karadeniz şehirlerine yaptınız. Şimdi soruyorum bu şehirde(Malatya-büyükşehir) neden şehir hastanesi yok, bu şehir yıllardır kümes gibi havalimanı terminali kullanıyor. Yeni yapılan terminalde eski kümesin bir büyüğü. Bu şehir 22 yıldır kuzey çevre yolunu bekliyor. Yeni stadyum yaptınız Türkiye nin en kötü stadyumu bizde, yer seçimindeki yanlışlık da cabası. Seçilmişlerin durumu zaten ortada. Valla bizim gönlümüzdeki şehir bunları hak etmiyor.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • hamdi (2 yıl önce)
    Öznur hanımın suratı niye öyle duruyor. küçük enişten ve bacının yükünü artık taşıyamıyor gibi bir ruh halini yansıtmış. Yazık, yahu sen bu hallere düşecek bir siyasetcimiydin Öznur hanım. enişten ve kardeşin seni 3 senede ne hallere getirmiş. Üzülmedim.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Gerçek nu (2 yıl önce)
    Gönül şehri bitti. Bitirdiniz elbirliği ile. Çok büyük hüsran bekliyor gönül şehrimizde. Zaten yeter miyadınız doldu.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Malatyalılar (2 yıl önce)
    Teşkilatta çok güzel çalışıyor Malatyalılar vekillerini öyle çok seviyorki ellerinde ne var ne yok hepsini onlara vermek istiyor seçime çok güzel çalışıyorlar Reis olmazsa bunlara oylarının bitini bile vermezler bunlar daha çok oy kaybettirirler ⚠️ tehlikeli bir seçim!!!
    %76
    %24
    Yanıtla