SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Bu Kadar Sessiz Bir Memleket Değildi!"

0
Güncellendi - 2022-01-10 22:35:53
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, isimlerin gelip geçici, kentin ortak sevdası Malatyaspor’un kalıcı olduğunu belirterek, herkesi ve her kesimi yapılan haksızlıklar karşısında takıma sahip çıkmaya davet ederek, “Malatya bu kadar sessiz bir memleket değildi” dedi. 

Tek liste ile tekrar Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı seçilerek güven tazeleyen MESOB Başkanı Şevket Keskin, genel kurulda yaptığı konuşmada Yeni Malatyaspor’a sahip çıkılması çağrısında bulundu.  

Keskin, “Malatyaspor, Malatya’nın ortak değeridir. Adil’i, madili bizim için hiç önemli değil, bizim için Malatya ve şehrimizin ortak değerlerinden olan Malatyaspor önemlidir. Bugün Adil gider başkası gelir, bugün Ahmet gider Mehmet gelir, ama Malatyaspor’a sahip çıkmak başta belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz ve biz sivil toplum örgütlerinin asli görevidir. Malatyaspor, Malatya’nın birleştirici unsuru.” dedi. 

Hakem hatalarından dolayı Yeni Malatyaspor’un mağdur edildiğini belirten Keskin, “Böyle hakemler olmaz olsun, böyle VAR hakemleri olmaz olsun. Son Trabzonspor maçında kırmızı kart verilmedi, penaltı verilmedi. Neymiş, bu yıl şampiyon olacakmış. Yazıktır, günahtır Anadolu takımları da parasını pulunu veriyor. Benim için Adil önemli değil, benim için Malatya önemli. Eleştirileri bırakalım, ama şu yapılan haksızlıklara Malatya’nın sesini duyuralım. Malatya bu kadar sessiz bir memleket değildi. Bugün ben isterdimki o milletvekilleri Meclis ’de o kürsüde bu haksızlığı eleştirsinler” diye konuştu. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • ufuk (2 yıl önce)
    Trabzonlumusun Karadenizlimisin başkan.Sen 2. sınıf vatandaş olmaya layıksın bu ülkede.
    0
    0
    Yanıtla
  • eh iste oylesine (2 yıl önce)
    sorması ayıp kaç yıldır o koltuktasınız 1 milyon nufuslu ilde bir kişi bile mi layık değil o görevi yapmaya körler sağırlar birbirini ağırlar misali habire güven tazeliyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • torpil istemem (2 yıl önce)
    sayın başkan .... malatyasporla işimiz yok ...malatyaspor karnımızı doyurmuyor...merkezde marketler yüzünden iş yapamıyoruz....marketler herşey satıyorlar...rekabet gücümüz yok ...bizlerde sadece aidat alıyorsunuz... faydalı ne iş yaptınız esnafa ...
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (2 yıl önce)
    Sayın Başkan, siyasiler ancak boy gösterip resim çektirirler. Bilhassa iktidar milletvekilleri.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Devlet destekli Trabzon'u şampiyon etmeye ant içmiş federasyon.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Ne yazık ki gerçekleri sonunda gördünüz. Malatya sassiz ve sahipsiz bir şehirdir. Malatya akp milletvekilleri ne yazık ki Malataya nın hakkını hukukunu savunmuyorlar. Yapılan hizmetlerde bunu anlamak hiç te zor değil. Bir viyadük yaptılar sorunlu. Hızlı tren hayal oldu. 19 Yıl sonra çevre yoluna başladılar iki şerit. Sanki köy yolu yapıyorlar. Havaalanı hizmet binası yapıyorlar, çevre illeri de mi hiç görmemişler. Sanki kibrit kutusu. Ruhsuz, anlamsız. Şehir hastanesini bizim vekiller uyurken Malatya dan aldı Elazığa verdiler. Bizim vekiller uyurken hipodromu Malatya dan aldı Elazığa verdiler. Bölge müdürlüklerinin neredeyse tamamını Elazığa verdiler. Tabi bizim vekiller yine uyuyordu. Duble yolda en sona kaldık. Say say bitmez bizim vekillerin Malatya ya ilgisizliği, alakasızlığı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal Altunkaya (2 yıl önce)
    Şevket Keskin başkanın yine elzem konuda konuşmasını kutluyorum. Malatya konuşmalıdır. Değerlerine sahip çıkmalıdır. Birlik içinde sorunlarına çözüm bulmalıdır. Çabalarınız için teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (2 yıl önce)
    Geçen yıl arkasındayım dediğin başkanın eseri işte hala arkasında mısınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen sene arkasında durmasaydı. Takım geçen yıl küme düşebilirdi. Başkan ne zaman ne yapılacağını ifade ediyor ama siz anlayamıyorsunuz. Başkanların geçici olduğu aslolanın Malatyaspor olduğunu açık açık ifade ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben Şevket Keskin başkan için dedim
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen yıl arkasında durmasaydı takım küme düşerdi. Şimdiki beyanatinda Malatyasporun önemli bir marka olduğunu, başkanların gelip geçiçi oldugunu, Adil'in ,Mehmet'in veya başkasının gorevde olmasının önemli olmadığını ifade ediyor,Malesef siz anlamamak için gayret sarfediyorsunuz,
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Yürü başkan Malatya arkandandir bu iş korkaklarin işi deyil
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin atay (2 yıl önce)
    Başkan şevket keskin e teşekkür ederim. Başkanın dediği gibi malatyalı milletvekilleri mecliste bağıra bağıra malatya spora haksızlık yapan her kim olursa olsun hakkını yiyen namussuzdur.
    0
    0
    Yanıtla