SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya-Elazığ Yolundaki Kazada 1'i Ağır 22 Kişi Yaralandı

Malatya-Elazığ Yolundaki Kazada 1'i Ağır 22 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Elazığ karayolu Pütürge yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında 1'  ağır 22 kişi yaralandı.

Kaza sabah saat 06.30'da meydana geldi. C.M. (41) yönetimindeki otomobil, Pütürge istikametinden Malatya'ya istikametine giderken kavşakta dönüş yaptığı esnada, Malatya'dan Elazığ yönüne doğru giden M.E.M.(54) yönetimindeki otobüs çarptı. Çarpışmanın etkisi ile yolcu otobüsü devrilirken, kazada 1'i ağır 22 kişi ise yaralandı. Yaralılardan 19'unun otobüste bulunduğu, 3'nün ise otomobilde bulunduğu öğrenildi. 

Kaza sonrası çok sayıda ambulans, itfaiye ekibi ve polis ekipleri bölgeye yönlendirildi. Kazada otobüste bulunan ve yaralananların isimleri şöyle :

1)-Yaralı Yolcu: G.M. (35) (Hayati tehlikesi mevcut)
2)-Yaralı Yolcu: B.M. (10)
3)-Yaralı Yolcu: M.M. (5 )
4)-Yaralı Yolcu: Ü.Y. (33)
5)-Yaralı Yolcu: S.P. (68)
6)-Yaralı Yolcu: F.P. (54)
7)-Yaralı Yolcu: A.G. (32)
8)-Yaralı Yolcu: S.A.A. (21) 
9)-Yaralı Yolcu: M.E.A. (17 
10)-Yaralı Yolcu Z.T. (62)
11)-Yaralı Yolcu: N.G. (32)
12)-Yaralı Yolcu: T.G. (12)
13)-Yaralı Yolcu: M.G. (47 )
14)-Yaralı Yolcu: O.A. (47)
15)-Yaralı Yolcu: B.G. (35)
16)-Yaralı Yolcu: Y.G. (9)
17)-Yaralı Yolcu: M. A.G. (7)
18)-Yaralı Yolcu: M.S. (76)
19)-Yaralı Yolcu: A.S.: (55)

malatyahaber.com-İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • alp (2 hafta önce)
    Gelişmiş ülkelerde yaşımın en önemli kriteri kurallardır. Geri kalmış ülkelerin temel özelliği düzensizlik ve cahiliyettir. Türkiye bu hususta alt sıralardayken, sanırım; Malatya diptedir. Ah! cehalet sen ne kadar kötüsün.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • A Ali (2 hafta önce)
    Ne kadar eğtimsiz geri bırakılmıṣ ülke olduk araç almayı bir ṣekilde yapıyoruz ama kullanmasını bir türlü yapamıyoruz sık sık seçime giriyoruz malesef seçilmeyi seçmeyi beceremiyoruz müslüman ülkeyiz diyoruz onuda yapamıyoruz batı gibi olak dedik onu da hiç yalamadık yanlıṣ anladık hayvanı gibi olmayı batı kültürü sandık olmadı olmadı en kısa yol dizi kültürü
    %88
    %12
    Yanıtla