SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Emniyetinde Seçim Güvenliği Toplantısı

Malatya Emniyetinde Seçim Güvenliği Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine kısa bir süre kala emniyet yetkilileri harekete geçti.

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine kısa bir süre kala Malatya polisi alarma geçti. İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'in katılımlarıyla , seçimi güvenlik tedbirleri konulu toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Emniyet Müdür Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürleri, Şube Müdürlerinin yanı sıra rütbeli personelin katılırken, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere yönelik hazırlıklar gözden geçirildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • vatandaş44 (11 ay önce)
    Malatya emniyeti sınıfta kaldı bostanbaşında soyulmayan ev kalmadı ve halende soyuluyor ne bir ekip ne de bir kimse var yazıklar olsun
    %86
    %14
    Yanıtla
  • İsraf yahu (11 ay önce)
    Malatya'da boşa seçim yapılıyor. Kağıt israfı resmen. Sonuç apaçık ortada. 1 CHP 1Mhp Kalanı Akp milletvekili sayın gitsin. Reis'e de yüzde 65 yazın.. Ne gerek var seçime, israfa... İnsanlar hala aynı kafada hala nasıl olsa
    %0
    %100
    Yanıtla
  • 2 akp, 3 chp, 1iyi veya 1yrp sonuç buna benzer olacak. bunca deprem, yıkım ve ekonomik şartlar bunu gerektiriyor
    %20
    %80
    Yanıtla