SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir de "Malatya Futbolunun Bitmemesi İçin Mücadele Veriyorum" Demez mi?!

Bir de
A- A+ PAYLAŞ

1.Lig Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, “Şu anda bütün şartları zorluyorum. Malatya futbol bitmesin, borç kapansın diye çalışıyorum” dedi.

Yeni Malatyaspor’un borç batağından kurtulup, kapalı olan transfer tahtasının açılması için başlatılan görüşmelerde belirli bir mesafe kat edilirken, siyasi kanadın destek sözünü yerine getirmesi bekleniyor.

Geçen günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir görüşme gerçekleştiren kulüp başkanı Adil Gevrek, bir yandan siyasi kanattan gelecek olan desteği beklerken diğer yandan da B planını devreye koydu.

“300 MİLYON TL’YE BORÇ KAPANIR”
Gevrek, takımın kurtuluşu adına siyasi kanattan gelecek olan desteği beklediklerini, sorunları çözmeye çalıştıklarını ifade etti.

Takımın 16 milyon Euro gibi bir borcunun olduğunu kaydeden Gevrek, “300 milyon TL gibi bir rakama borcu kapatabiliriz. Alacaklı olan eski oyuncularımızla görüştük. Oyuncularımızdan fedakârlık istedik. 16 milyon Euro 600 milyon TL’ye yakın bir rakam ama yarısına bu borcu kapatabiliriz” diye konuştu.

“B PLANI ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ”
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini anımsatan Gevrek, “Bizim için zaman daralıyor. Bu işler kolay değil. Takımımızın durumu ile ilgili bakanımıza gerekli olan her şeyi ilettik. Şu anda beklemedeyiz” dedi.

Kulübün düzlüğe çıkması için B planlarının olduğuna dikkat çeken Gevrek, şunları ifade etti:

“B planı üzerinde çalışıyoruz. Takımı düzlüğe çıkarmak için bir çalışma yürütüyoruz. Malatya futbolunun bitmemesi için mücadele veriyorum. Şu anda bütün şartları zorluyorum. Malatya futbol bitmesin, borç kapansın diye çalışıyorum.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

39 yorum yapılmış

  • 44malatya (3 ay önce)
    Sayin MALATYALI IS INSANLARI Calik gurubu Ilcak gurubu Mehmet Ali gurubu Kigili gurubu Kavuklar gurubu diyer is insanlari Yeni MALATYASPORA Sahip cikmanizi Bekliyoruz borclarin kapatilmasi ve Transferlerin Baslamasi gerekir Bu Takim kisilerin Takimi degil MALATYA Kimligini tasiyanlarin takimi bir olalim diri olalim herkes Gucu yetigi kadar bagas vermelerini arz ediyorum
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Atabey (3 ay önce)
    Kesin giderken unuttuğu bir şey kaldı , onun için geri geldi. Hesap vermesi gerekenler hesap soruyor bu memlekette! Bu şehrin herşeyi enkaz…
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Hasan (3 ay önce)
    Adil gardaş o güzelim futbolcuları satarken bu sporseverleri düşünmedin şimdide takımı ve şehri sever oldun git ya gitte gerçek Malatyaspor seveni gelsin
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Kimse gelmiyor gardaş
    0
    0
    Yanıtla
  • SAYIN DEMEYIN ŞUNA (3 ay önce)
    Hasretle BOY BOY Psterlerini şehrin önemli yerlerine asılmasını dört gözle bekliyoruz niyemi valla söylemem
    %67
    %33
    Yanıtla
  • 44malatya (3 ay önce)
    Yorumculara bakarsiniz hic kimse menmun degil o Zaman yurekli MALATYAYI Seven birini bulun Takimi Teslim edelim Hic kimse sahip cikmiyor ancak dedi kodu yapiliyor bir bakin baska takimda varmi bu dedi kodular ciksi ortaya Yeni Malatyasporu liglere hazirlansin ben Adil baskanin yerinde olsam bir dakika durmam birakirim
    %67
    %33
    Yanıtla
  • kadir (3 ay önce)
    sayın adil gevrek senin yüzünde malatya şehri futbolda soğudu yeni malatyaspor varmı yokmu inanki unuttuk transfer tahtasını açılmış açılmamış çokda önemli değil çünkü yenimalatyasporun varlığını unuttuk
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Akçadağlı (3 ay önce)
    Malatya halkı kadar iyi gün dostu ikinci bir memleket yok. Buraya takım hakkında olumsuz yorum yapıp ortalığı karıştıranlar ve her olumlu yorumu eleştirenler adım gibi eminim malatyadan kaçan, büyük takımları tutan ve dışardan yorum yapanlardır. Adil gevreğin iyi döneminde onu padişah ilan edenler yine şuanda aynı takıma yüz çevirenlerdir. Tek doğru bu takım bir malatya takımıdır. Malatyalılar takımın adil gevreğin değil malatyayı temsilen bulunan bir yapı olduğunu anladığında iş işten geçmiş olacak. Herkes bu lige çıkmak için can atarken biz bulmuş bunuyoruz. 1.ligde bir takım var ama hala bazı iş bilmezler bu takıma sahip çıkmayarak amatördeki malatyanın çıkma hayali ile yaşıyorlar. Her yıl şampiyon olsa 5 sene sonra bu lige gelecek takım için mücadele edeceğinize elinizdeki hazır takıma destek olunda bir an önce zor durumdan kurtulsun takım. İki yıl önce aynı takım süper ligdeyken kendinizi öldürüyordunuz şimdi sırt çevirdiniz iyi gün dostlarısınız. Ankaragücü bugün 10 milyon euro borç açıkladı 5 tane başkan adayı var aynı borçtaki takım deprem yüzünden 2 yıldır dağılmış bir takım o kadar zengine rağmen bir aday çıkaramadı birde kendi halkından darbe yedi.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Akçadağlımısın nesin de yeri get.Bu adama 5 kuruş verilmez.Çok seviyorsa ymsyi bıraksın gitsin o zaman sahip çıkarlar.Ama bu adama kesinlikle destek olmamalılar.Selattin Gürkan gitti artık onun gibisini bulamaz bu gevrek.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • akçadağlı kardeş adil gevrek iki defa takımı kümeye düşürdü.. borçsuz takım aldı adil gevreğin yüzünde 600 -700 milyonu buldu en çok futbolcu satan takımdı ucuza aldığı oyuncuları milyon yurolara sattıallah rahmet etsin mekanı cennet olsun efsane başkan nurettin soykan gibi güvenilir başkanlar gelmediği süre takıma destek gelmez adil gevrek güvenilir olmadığı için desteği unutsun
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Takımı 2 kere düşürüp ,borç batağına sokan kimdi?Benmiyim?Şimdi aynı kişiden tekrar medet umuyorsunuz?Ya şaka yapıyorsun? yada milletin aklıyla alay ediyorsun.Siz bu haliyle klübün bu ligde kalacağınımı zannediyorsunuz?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Kardeṣ adil beye hakk veriyorum çünkü seningibi düṣünen adile destek olan onu isteyen az da olsa bir kitle var alın sizin ve adilin olsun o güzelim takım 50..veya 100 kiṣiyle maçlara çıkarsınız seneye yüklü bir borç bırakır kaçar iyi de olur Malatyamızda futbol da yasaklanır toprak sahada mahale maçıyla yetiniriz adili tanımasak bir ṣans verelim derdim bile bile kurda kuzuyu teslim etmek
    %100
    %0
    Yanıtla
  • memet (3 ay önce)
    Malatyada futbolu bitiren sensin.sen bitirdiysen sen kurtar yada yıllarca malatya da futbolu bitiren başkan olarak tarihe geç.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • memet (3 ay önce)
    Eğer devletin hazinesinden ve belediyeden bir kuruş verirlerse bu adil başkanken ben vatandaş olarak hakkımı helal etmem .Beceriksizler malatyasporu borçlandıracaklar paraları götürecekler hala utanmadan belediye siyasiler işadamları yardım etsin düzlüğe çıkaralım eee sende başkan olarak havanı at. çok akıllısın ama insanlar senden daha akıllı merak etme.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Fikret (3 ay önce)
    Takıma Büyükşehir Belediyesi sahip çıkmazsa yakında tarih olur. Nerde Memleketin kaymağını yiyen İş adamları. Rönesans yapı, İlıcaklar, Çalık lar, M.Ali Aydınlar , vs.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (3 ay önce)Fikret isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın hemşehrim; bu saydığımız isimler ülkemizin kendi iş kollarında en güvenilen, başarılı firmalar, inan ki onlar da en az senin benim kadar bu şehri seviyorlar, Malatya' yı Malatyasporu seviyorlar, tek sıkıntı şuan konuşmaması gerekenlerin, bu şehre katkıdan çok zarar verenlerin konuşuyor olması, O firmalar boş yere, güvenin olmadığı hiç bir yerde bulunup, destek olmazlar, önce takımın bunlardan temizlemesi gerekli, o da biraz zor gibi görünüyor.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Boş laflar.Seviyorlarda ne faydaları var.Yok efendim Adil Gevrek olmaz ise verebilirler düşüncesi de yanlış.Adaylarını çıkarır projelerini açıklarlar her kesimdende desteklerini alırlar.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Heya verelerde adil efendi yiye değilmi.Şimdiye kadar yaptığı bu.Adam ymsnin sırtına yapıştı sıradan bir torba imalatçısıyken ne köşe varsa döndü.Yatlar katlar porşe arabalar.Ymsyi de rezil etti, düşürdü.Bunun bir dakka kulubun başında durdurulmaması lazım.Bu halen başkansa malesef Selattin Gürkanın beceriksizliği yüzündendir.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • New Malatya (3 ay önce)
    Kim ne yapacaksa biran önce yapması lazım. Transfer tahtası açılacak, transfer yapılacak, takım kurulacak, teknik heyet oluşacak, takım kampa gidecek vs.vs. Ligin başlamasına 2 aydan az süre var ortada takım yok yazık 2 milyon Malatyaspor sevdalısına
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Burak (3 ay önce)
    Stadın ismini Ahmet Eyüp Türk aslan yapın
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Hacı (3 ay önce)
    İtiraf niteliğinde beyanat vermiş.Yani diyorki Ben bu hale getirdim!
    %80
    %20
    Yanıtla
  • akçadağ (3 ay önce)
    iyi de bu hale kim getirdi. bu batan ikinci malatyaspor. diğerinin akıbeti gibi olacak buda. kaçınılmaz son.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Mehmet yabaş (3 ay önce)
    Sayın adil bey zamanında bu takımı bıraksaydınız takım bu hale gelmezdi takımın anasını ağlatıp sonrada herşey alt üst olduktan sonra bıraktınız ve şimdide destek istiyorsunuz insanlar neden size güvensin Malatyaspor'a ve Malatya'ya ihanet ettiniz ve hala reb bana reb bana diyosunuz
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Murathan (3 ay önce)
    İyi güzel hoş..Bu adamdan başka kimse yokmu koca memlekette, kardeşim çekil bakalım biz bu işi hallederiz diye.Olmadı on tane yirmi tane iş insanı bir araya gelsin yetkili bir müdür atasın bu işi en alasıyla yürütürler. Tamam bu adamın çapı belli niyeti belli vs. Malatyada bu adamın karşısına çıkacak on tane iş insanı yokmu. Malatyanın Ali KOÇ u bumu.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • aşkım_44 (3 ay önce)
    sami erden yardım bekleme çünkü selahattin gürkan kasayı boşaltıp gittmiş belediye personel maaşlarını ödüyemiyecek durumda ve belediye araçlarına yakıt parası bulmakttan zorlalan belediye sana para veremez.. süperligdeyken götürdüğün paraları ne yaptın adil gevrek söylemlere göre istanbul beylik düzünde villalar yapıyormuşun her villayı 17. milyona satıyomusun ordan gelen paralarla borcu kapat çünkü borç senin borcun ve namusunu temizle bence
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyalı biri (3 ay önce)
    Yav arkadaş nedir bu didişme işiniz gücünüz yok mu ? Bu takımı alt liglerden alıp süper lige çıkaran kim? Düşüren kim? Adam bırakın çıkarayım diyor . Tecrübesi olmayan yöneticilerle bu takım zaten dibi bulur. Malatyaspor gibi.. En azından bu adamın çıkma dan yana da düşmeden yana da tecrübesi var .
    %19
    %81
    Yanıtla
  • hanlı (3 ay önce)
    bir adam bu kadar pişkin olur malatyaspor yüz üstü bırakılıp kaçarken tetteh acun a peşkeş çekilirken neredeydiniz malatyaspor severleri
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Negüzel malatya (3 ay önce)
    Malatya da kim koltuga otursa belediyede kurumda vekillik te futbolda heryerde o makamı kurutmadan gitmiyorlar şehir kimin umurunda durup dururken topçuları sattın takımı bitirdin naptın paraları doymayan adil para tatlı geldi birazdaha istiyor malatyalı lar borçları ödesin adil keyf yapsın
    %92
    %8
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 ay önce)
    Kusuruna bakmayın Adil Gevrek in. Aslında Malatya da futbolu bitirmek için çalışıyor ancak dili sürçmüş. Utanmadan siyasilerden, belediyeden para istiyor. Bu borcu yapan kendisi. Kim borcu yaptıysa, o kapatsın, o ödesin. Madem koşa koşa klüp başkanlığına geldi, o zaman borcu da kapatsın artık. Oyuna giren kol sallar. Paralar devletten belediyelerden, klübü yönetmek borc etmek Adil den. Ne güzel düzen . Böyle herkes klüp yönetir. Daha Adil efendi 300 milyon borcu kapatmak için istiyor, sonra transferler için en az onun kadar daha gerekli. Zaten en son Malatyaspor ligde oynarken tüm deplasman giderlerini belediye karşılıyordu. Sahi bu Adil efendi klüpte ne iş yapıyor. Bence Malatyalılarla dalgasını geçiyor.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Osman (3 ay önce)
    Araplara satın kulübü zaten satılmayan bir futbol kulüpleri kaldı. Entari ile maç izleriz messiyi falan getirirler belki.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Umut (3 ay önce)
    Tam Malatya şehrine yakışır bir başkan daha iyisi olamazdı. Malatya futbolu yerine basketbol ve voleybolda mücadele edelim. İstanbul'da Gs-malatya maçında tribundeydim Malatyalılar olarak o beleşe gelen güya taraftarlarin çoğundan utandim yerin dibine girdim. Futbol bize göre değil. Boşa kaynak aktarilmamali.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Erdos (3 ay önce)
    B planı yan yattı C ye geç
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Malatya44 (3 ay önce)
    Kimseyi kandırmasınlar . Bu borçları ödeyemeyecekler. Alabildikleri yardımlar da kendilerine kalacak.Siyasiler ancak takımlar lider olduğunda destek verirler . Transfer yasağı ve amatör lig şimdiden malatyamıza hayırlı olsun
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatya (3 ay önce)
    Malatya futbolunu bitiren kim acaba bilen varmı?
    %86
    %14
    Yanıtla
  • a- Adil Gevrek b- Adil Gevrek c- Adil Gevrek
    %82
    %18
    Yanıtla
  • 44malatya (3 ay önce)
    Nevada Is insani varsa Yeni MALATYA SPORA Sahip cikin Bu takim kisilerin Takimi degil yurt icinde yurt disinda yasayan MALATYALILARIN Ligin baslamasina 2 Y var bu borcalin kapanmasi gerekir Hocasi oyuncular Transfer yapilmasi gerekir Vekiler Siyasiler Belediye Baskanlari Bir olun Cozum bulunsunLar Zaman Yok
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Malatyalı,44 (3 ay önce)44malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Tamam sen ve senin gibi düşünenler varınızı yoğunuzu satın iş adamı futbol dehası gevreğe verin transferi açsın. İş insanı gevreğe 5 kuruş verir mi hiç :)
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Bu adama kimse güvenmiyor.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ahmet (3 ay önce)
    Deprem stresi yeter, bir de futbol stresine sokmayın milleti.
    %72
    %28
    Yanıtla