SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Gece Yarısından Sonra 4,8'le Sallandı

0
Güncellendi - 2020-02-02 19:03:51
Malatya Gece Yarısından Sonra 4,8'le Sallandı
A- A+ PAYLAŞ

YARIM SAAT SONRA DA 4,3'LÜK DEPREM.. Cuma'yı Cumartesi'ne bağlayan gece yarısından sonra saat 02.32'de Elazığ- Sivrice merkezli olarak meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki deprem, Malatya merkezde de güçlü bir şekilde hissedildi. 31 dakika sonra bu kez 4,3'lük bir deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi, merkezini Bekçitepe- Sivrice- Elazığ olarak saptadığı depremin, yer yüzeyinin 5.9 km. altındaki tabakada meydana geldiğini, büyüklüğünün 4,8 olarak ölçüldüğünü bildirdi. Bu deprem yaklaşık 6 saniye sürdü ve Malatya il merkezinde de etkili bir şekilde hissedilerek, tedirginlik yarattı.

Saat 03.03'te de merkez üssü Yedipınar- Sivrice- Elazığ olan 4,3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yer yüzeyinin 1.9 km. altındaki tabakada meydana gelen bu deprem, ilkinden daha hafif bir şekilde hissedildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bu başlıkla ilgili değil ama yazayım dedim cuma namazına gittim dizlerimden yere Oturamiyorum sandalyede namazımı kiliyirdum bu hafta camide engelli kişiler için sandalye vb namaz kilacaklagimiz hiç bir şey birakmamislardi namaz kılmadan çok engelli çıktık efendim neymiş Hıristiyanlara benziyormusuz güldürmeyin insanı diyorum işte bu kafa koca osmanliyi yıktı İslam demek doğruluk adalet mal biriktirme me paylaşım torpil adam kayirmanin olmadığı temizlik adalet kardeşlik eşitlik haksızlıkla mücadele calmamak caldirmamak kamu malına sahip çıkmak vb güzel davranislar demektir şimdi ben camiye Hıristiyanlara benzemek için mi gittim güldürmeyin beni diyorum.bu yüce dini sekilcilige indirgediniz ya helal olsun diyanet size diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Siyasiler depreme dayanaksız binaları hemen dönüştürmeli çevre yolu altını çok açil şekilde yapmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (4 yıl önce)
    Allah Esirgesin.Uyku tutmuyor Herkese geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Uyuyun gardaş hersey olacağina varir çürük binalara bile sağlam rapor verdiler korkmayın ecel gelirse hersey hikaye ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Adiyamanli (4 yıl önce)
    Hissetmedim lakin asiri kopek havlamasi oluyordu depremden once hayvanlar hissediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Depremler yer kabuğunun kırılarak enerjisini bosaltmak anlamiba geliyor... yani yer kabuğu kirilmasa daha buyuk patlamalar meydana gelip kiyamet gününden farki kakmayacak bu acidan düşününce deprem de hayir var ama bizim yapılar curuk saglam olmayinca bu deprem bize afete dönüşüyor... yine kendi elimizle.....yaniii
    0
    0
    Yanıtla
  • FATİH (4 yıl önce)
    herkese geçmiş olsun mevlam ne eylerse güzel eyler yaklaşık 1 haftadır aynı şekilde devam ediyor rabbim herkesi korusun zelzeleden uzak eylesin,biz aciz kullarınınız biz leri bağışla rabbim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (4 yıl önce)
    Allahım bizleri esirgesin. Hepimize geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla