SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Hak Ettiği Gibi Yönetilmiyor"

0
Güncellendi - 2018-05-29 16:46:49
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, insanların özgürce kendini ifade edebildiği bir düzeni hep birlikte kuracaklarını söyledi.

Ağbaba, Malatya Gazeteciler Cemiyetine yaptığı ziyarette, Türkiye'de, çok kanallı ancak tek sesli bir medya düzeniyle karşı karşıya olduklarını, seçim sürecinde orantısız bir kampanya yürütüldüğünü savundu.

24 Haziran seçimlerine değinen Ağbaba, "CHP olarak önümüzdeki dönemde medyanın çok sesli, çok kanallı olmasını savunuyoruz. Her siyasi fikrin, düşüncenin özgürce kendini ifade edebileceği, hem yazılı hem görsel medyanın olması gerekiyor. Gazetecilerin işsiz olmadığı bir medya olması gerekiyor. İnsanların özgürce kendini ifade edebildiği bir düzeni hep beraber kuracağız." diye konuştu.

Hükümeti eleştiren Ağbaba, olağanüstü hal uygulamasının kaldırılmasını gerektiğini belirtti.

Ağbaba, kentin sorunlarını yakından bildiklerini ve Malatya'nın hak ettiği gibi yönetilmediğini ileri sürdü.

Ziyarette, CHP 27. Dönem Malatyamilletvekili adayları Hulisi Porgalı, Soner Gökçe, Berna Karadaş, Emin Dönmez ve Mahmut Akbıyık da konuşma yaptı.

Ağbaba ve beraberindeki milletvekili adayları daha sonra Malatya Valisi Ali Kaban'ı da makamında ziyaret etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ayna (6 yıl önce)
    Malatya ak partiyle 5 yıldızlı Malatya oldu sayın Ahmet Çakır'a ve cumhurbaşkanına teşekürler durmak yok yola devam CHP nin ülkeye verdiği zarar lar anlatılamayacak kadar çok bu millet bir daha asla iktidar yapmayacak ak partiyle DURMAK YOK YOLA devam durmak yok hizmete devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (6 yıl önce)
    Porgalı 1.sırada olacakti ağbaba hiç olmayacakti ama yanlış tespit yanĺış karar
    0
    0
    Yanıtla