SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Havalimanı 3 Ayda 187 Bin Yolcuya Hizmet Verdi

Malatya Havalimanı 3 Ayda 187 Bin Yolcuya Hizmet Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2025 yılı Mart ayına ait hava yolu istatistiklerine göre, Malatya Havalimanı 3 ayda 187 bin kişiye hizmet verdi.

DHMİ verilerine göre; Mart ayında Malatya Havalimanı’nda iç hat yolcu trafiği 59.976 olarak gerçekleşti. Aynı dönemde uçak trafiği iç hatlarda 471, dış hatlarda 4 olmak üzere toplam 475 olarak kaydedildi. Yük (kargo+posta+bagaj) trafiği ise Mart ayında toplam 380 tona ulaştı.

2025 yılının Ocak-Mart dönemini kapsayan 3 aylık süreçte Malatya Havalimanı’ndan toplam 187.281 yolcu hizmet aldı. Aynı dönemde uçak trafiği 1.352, yük trafiği ise 1.388 ton oldu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız