SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Hazırsa Türkiye Hazır, Kimse Oyun Kurmasın"

0
Güncellendi - 2018-05-27 06:22:17
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “24 Haziran’da ezilenlerin mi, mağdurların mı, yolda kalmışların mı, hakları yenilmişlerin mi liderini seçeceğiz yoksa emperyalistlerin oyunlarına boyun eğip ülkemizin geleceğini mi tehlikeye atacağız bunun kararını vereceksiniz” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AKP Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Burada konuşan Bakan Tüfenkci, 24 Haziran’ın Türkiye için bir milat olduğunu belirterek, bu seçimlerle Türkiye’nin geleceğine karar verileceğini ifade etti.

Eski sistemin köhnemiş zihniyetinin yerini yeni Türkiye’nin inşasının alacağını kaydeden Bakan Tüfenkci şöyle devam etti:

“Daha fazla demokrasi, hukuk, refah, yatırım, iş aş mı diyeceğiz bunun kararını sizler vereceksiniz. Sizler bir şeyin daha kararını vereceksiniz; 24 Haziran’da ezilenlerin mi, mağdurların mı, yolda kalmışların mı, hakları yenilmişlerin mi liderini seçeceğiz yoksa emperyalistlerin oyunlarına boyun eğip ülkemizin geleceğini mi tehlikeye atacağız bunun kararını vereceksiniz."

Bakan Tüfenkci, AKP'lilerin bakamayacağı yüz ve sıkamayacağı elin olmadığını belirterek, “Onların hayali bizim yaptıklarımıza yetmez. Çünkü bizim liderimiz Recep Tayyip Erdoğan. Onun için 24 Haziran’da Cumhurbaşkanını Recep Tayyip Erdoğan yapacak mıyız? . Malatya buna hazır mı? Malatya hazırsa Türkiye hazır. Kimse oyunlar kurmasın. Malatyalının bir oyu Allahın izniyle o oyunu bozar” ifadelerine yer verdi.

Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da dünyada ve Türkiye'de çok önemli gelişmeler yaşandığına değinerek, "Ramazan Filistin'e, Suriye'ye Arakan'a da geliyor. Dileriz Rabb'imizden Ortadoğu coğrafyasına, kan ve gözyaşı coğrafyasına bir an önce huzur gelir ve oradaki kardeşlerimiz de huzurla iftarlarını yapmaları nasip olur inşallah." diye konuştu.

24 Haziran'da "Recep Tayyip Erdoğan'la durmak yok yola devam" diyeceklerini vurgulayan Çalık, güçlü Meclis, hükümet ve güçlü Türkiye'yle ilerleyeceklerini sözlerine ekledi.

Bakan Tüfenkci ve Çalık, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanlığı'na atanan İhsan Koca'ya da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AKP  teşkilatlarının her zaman uyum içinde çalıştığına ve başarılı çalışmalar yaptığına dikkati çeken Bakan Tüfenkci, şöyle devam etti:

"Biz 24 Haziran gibi önemli bir seçime giderken Büyükşehir Belediye Başkanımızı değiştirdik, Yeşilyurt gibi büyük bir ilçemizin belediye başkanını yeniledik, il başkanımızı yeniledik ve bunu da büyük bir olgunluk içerisinde gerçekleştiren bir partiyiz. Bu esasında AK Parti’nin gücünü, AK Parti kadrolarının lidere olan bağlılığını göstermesi bakımından her türlü takdirin üzerindedir. Ben özellikle bugüne kadar Malatya teşkilatlarımızda görev yapan bütün teşkilat mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Malatya’nın gelişimi değişimi noktasında özellikle refahının artırılması noktasında bu kadroların büyük emekleri var her bir arkadaşımız girmiş oldukları 12 seçimde Malatya’ya yakışır ama en önemlisi Türkiye’ye güven veren bir duruş sergilemişlerdir, bunun için de arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Malatya teşkilatları kendi başkanını milletvekilliğine taşıyan ender teşkilatlarımızdan birisi. Bugün milletvekili adaylarımız arasında biz de dahil olmak üzere 4 kişi vekil olarak çıkmıştır. Birileri Malatya’nın bu güçlü teşkilat yapısından rahatsızlık duyuyorlar ama biz inanıyoruz ki güçlü teşkilat güçlü kadro, güçlü lider, güçlü Türkiye hepimizin arzuladığı bir husus. Ben tekrardan başkanıma yeni görevinde başarılar diliyorum.”

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • black (6 yıl önce)
    ekibe bak. malatyanın yarısının sahibi.Acaba nasıl?
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (6 yıl önce)
    OYLAR REİSE MİLLETVEKİLİ CHP
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (6 yıl önce)
    OYLAR REİSE MİLLET VEKİLİ OYLARI MHP YE MALATYA MİLLETİNİN HAMİDOYA VEFA BORCU VAR YANİ YENİ VEKİL OLACAK MEHMET FENFOĞLUNA ADAM GİBİ ADAM TANIYANLAR TANIR
    0
    0
    Yanıtla
  • Coskun han (6 yıl önce)
    Hep ayni magduriyet...herkese bedava para vercez derler. dereyi gecene kadar.. uyanın artık....milletle dalga geciyorlarrr...kaynak sizsiniz demişler di...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali göktürk (6 yıl önce)
    Oyumuzda Ak Yolumuzda Davamız sevdamızdır Yanındayız Reis Yanındayız Çakır başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Efraze (6 yıl önce)
    Beni bu sene iş konusunda mağdur ettiniz bu yaşıma kadar size oy verdim ama artık yooook yeter uyandı millet uyanın ülke elden gidiyor oy yok !
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Bütün oyunları bozarsiniz eyvallah ama oyun kuranların en hayırlısı olan Allah'ın da bir oyunu var onu ne yapacaksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mak44 (6 yıl önce)
    Malatya her zaman kendisine yakışanı yaptı bu seçimde de onu yapacak. Allah Reisin ve vekillerinin yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (6 yıl önce)
    Eskiden TUFENCİ DE bir seyler yapiyor diyordum maalesef yanildik. Bakan oldugu halde Malatyaya pek bir sey veremedi. Yeni cevreyolu basladi baskada hic bir sey olmadi. Oylar Muharrem abimize ve iyi partiye
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet maharrem bisiklet dağıtıyor bencede
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol Erol (6 yıl önce)
    Malatya için ne yaptınız,ama koltuk oldumu gözünüz kimseyi görmüyor,milletin hangi sorununa el attınız zaten iradenizle konuşmanızda engelli şimdide oymu istiyorsunuz,bir gidinde şu ülkeyi yönetecek yeniler gelsin ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Memleket sevdalısı (6 yıl önce)
    REİSİN HATRINA OY VERDİK SİZE AMA ARTIK OY YOK...
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    oyum mhp ye adıyamanlı müdürler istemiyoruz meşale gurubu istemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Merak etmeyin belediye de adıyaman teşkilatı kurumaya başladı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa44kanar (6 yıl önce)
    Malatya hazır, 6 da 6 inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • GÖKMEN (6 yıl önce)
    ÖZNUR ÇALIK VE AHMET ÇAKIR BU LİSTEDE 2 VE 3. SIRALARA GELDİYSE SİZE OY FELAN YOK YAZIKLAR OLSUN BİZE Kİ BU GÜNE KADAR SİZE OY VERDİK NE YAPTINIZ?ÖZNUR ÇALIK MALATAYAYA NE YAPTI AHMET ÇAKIR BAŞKANLIĞINDA NE GÖRDÜK ADAM KAYIRMA VE KALDIRIM YAPMAKTAN BAŞKA??MALATYA HAZIR AMA SİZE CEVAP'INIZI HAKKINIZI VERMEYE AZ KALDI BEKLEYİN
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Mağdur edebiyatı artık para etmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali elmas (6 yıl önce)
    O YEMEKTE NEDEN TAŞTEPE O YEMEKTE NEDEN MELEK BABA O YEMEKTE NEDEN ÇÖŞNÜK O YEMEKTE NEDEN CEMAL GÜRSEL O YEMEKTE NEDEN TOKİ VS YOK BİZ HALKIZ SİZE OY VEREN BİZLERİZ KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR. OLMADI SAYIN BAKANIM OLMADI ORDA KİM VAR HEP SİVİL TOPLUM ÖRĞÜTLERİ VERİN YEMEĞİ YESİNLER. AFİYET OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Savaş (6 yıl önce)
    Size oy yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengizhan44 (6 yıl önce)
    Sizin Ezdiğiniz Yeter Bu Güne Kadar Sayın Cumhurbaşkanı Hatrına Oyları Alıp Meclise girdiniz Artık Oylar MHP'ye Gidecek Siz O Mecliste Olmayacaksınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Malatya hazırda siz hazirmisiniz malatya için malatya halkı için birşeyler yapmaya acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (6 yıl önce)
    Sizn doneminz kapndi Oy yok
    0
    0
    Yanıtla