SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya İçin Çok Büyük Bir Adım Atıldı"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Battalgazi Belediyesi'nce yapılmakta olan ‘Kırkgöz Sahil Parkı Proje’ alanında incelemelerde bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, AKP İl Başkan Yardımcısı Sezai Ertem, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte Karakaya Baraj Gölü kıyısında nalaüa ‘Kırkgöz Sahil Parkı Proje’ alanında incelemelerde bulunarak, bilgiler aldı. İlçenin turizm potansiyelinin geliştirilmesi ve aynı zamanda tanıtımına katkı sağlayacak olan projenin Malatya’ya büyük kazanımlar sağlayacağına da dikkat çeken Milletvekili Çakır, başkan Güder’i tebrik etti. 75 bin metrekarelik alan üzerinde 30 milyon lira bütçe ile inşa edilen Kırkgöz Sahil Parkı Projesini yerinde inceleyenr Milletvekili Çakır, Malatya’nın baraj kıyılarından yeteri kadar yararlanamadığını ve Malatya için çok büyük bir adım atıldığını vurguladı.

AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Malatya’ya nefes aldıracak Kırkgöz Sahil Parkı Projesi alanındayız. Allah’a hamd olsun Malatyalıları baraj ile buluşturan ilk proje Battalgazi’de hayata geçiriliyor. Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımız ile birlikte projeyi yerinde inceliyoruz. Bu güzel projeyi hayata geçiren Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“İLÇEMİZİN KADERİ HER GEÇEN GÜN DEĞİŞİYOR”
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bugün eskimeyen Belediye Başkanımız şuan ise Milletvekilimiz Ahmet Çakır ile ilçemizdeki yatırımları inceliyoruz. Şuanda da yıllardır özlenen Malatya’mızı baraj ile buluşturduğumuz proje alanında inceleme yapıyoruz. İnsanlarımızın barajla buluşması noktasında özlemi vardı ve bizlerde Battalgazi Belediyesi olarak bu özleme son veriyoruz. 2022 yılının başında buradaki çalışmalarımızın startını verdik. Battalgazi Belediyemizin tüm imkanlarını seferber ederek 75 bin metrekarelik alanda çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımıza mesai mefhumu gözetmeden devam ediyoruz. Malatya’mız ve Battalgazi’miz için çok önemli bir proje. İlçemizin kaderini değiştirecek çalışmalara imza atıyoruz. Battalgazimiz gelişimi için taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyduk. Biz bu yola hizmet aşkıyla çıktık, hizmetlerimizle dolu dizgin olarak ilerliyoruz. Kırkgöz Sahil Parkı projesi ile buradaki çalışmalar sınırlı kalmıyor. Malatya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sahil şerit yolumuzu açıyoruz. 7 kilometrelik kısmı tamamlandı. İnsanlarımız artık il dışına gitmeyecek, buraya gelecekler. Bizim Battalgazi’ye hizmet ve yatırım sözümüz var. Bu sözü yerine getirmek adına ekibimiz ile birlikte gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“MALATYA İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR ADIM ATILDI”
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i tebrik eden AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, “Bugün Battalgazi Belediye Başkanımızın ilçedeki çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Gerçekten sahada çok önemli çalışmalar yapılıyor. Malumunuz olduğu üzere Malatya’mızda bir barajımız var. Malatya’mız hiçbir zaman barajla buluşmayı istediğimiz düzeyde yapamadı. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder, yoğun gayretleri ve çabalarıyla buna öncülük yaparak, Malatyalıları baraj ile buluşturuyor. Bu Malatya için çok büyük bir adım. Barajın eşsiz güzelliği ile birlikte insanların buraya gelerek gezebileceği, piknik yapabileceği, dinlenebileceği, seyir alanları ve teraslarının doğa harikası bir projenin yapımı aralıksız devam ediyor. Başkanımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Takdire şayan projeleri ile Battalgazi’nin çehresini değiştiriyor. Battalgazi’miz her geçen gün daha da gelişiyor ve güzelleşiyor. Bununda sebebi başkanımızın bölgeyi ve sorunları çok iyi biliyor olmasından geliyor. Battalgazi’yi geleceğe hazırlama noktasında ciddi yatırımları ve projeleri hayata geçiren Osman Güder başkanımızın emeklerine sağlık” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • sahipsiz malatya (1 yıl önce)
    millet geçim derdinde bunlar neyin peşinde tövbeler olsun bişey anlıyorsa gezdi gördü
    %67
    %33
    Yanıtla
  • İdris (1 yıl önce)
    Malatya'nın sanayiye ihtiyacı var.genclerin ise ihtiyacı var .gençlik madde bağımlısı
    %77
    %23
    Yanıtla
  • İdris (1 yıl önce)
    Çok güzel hayırlı uğurlu olsun.lakin Malatya'nın yeni sanayi sitesine acil ihtiyaç var.istihdam alanına ihtiyaç var .keşke buna öncelik verilseydi.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    haberde dikkat çekici detay ,akp ilçe başkanı seçilmişlerle beraber gezip,yürütmenin başındaymış gibi yorum yapıyor.tek parti hükümeti işte böyle birşey.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Geçmişte hem vali hemde il başkanı aynı kişiymiş, bundan bihabermisin,
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Hilal (1 yıl önce)
    Yapılan hizmet muhakkak güzeldir bence sahil düzenlemesi yapacağınıza yeni kırkgöz köprüsü yapılsa daha mantıklı çünkü karşı tarafta sinanlı eğribük balaban dedekargın köyleri daha ismini sayamadığım bir sürü de mezra var saydığım köyler köprü olmuş olsaydı mesafe20 dakika da malatya gidlir artı çevreyolu olarak da düşüne bilinir sivas yolu da köprüye bağlana bilinir
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Maho (1 yıl önce)
    Aha ben buraya yazayım tarihe not!! Allah bilir suyun maksimum kotu hesaplanmamıştır ileride su altında kalır...
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Tam tersi ileride orada şu kalmayacak , nasıl taşıyor!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Aral (1 yıl önce)
    Eyyyy yetkililer Parklar karın doyurmuyor. Bunu ne zaman öğreneceksiniz. Yolların durumu, yol aydınlatmaları, altyapı rezaletken sizler sürekli park bahçe yapmakla, bordür taşlarını boyamakla ve zevat gelecekse yolları yıkamakla meşgulsünüz. Göreviniz belediyecilik olmalıdır. Gidip Avrupada birkaç belediye görün ve gelip uygulayın, yaptığınız asla belediyecilik değildir, sadece göz boyamaktır.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Heykel doyuruyormu
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Vatandaşın gezip dinlenmesi icabında ailece piknik yapabilmesi için parklarda gerekli, tabi bahsettiğiniz eksikliklerde giderilmeli
    %100
    %0
    Yanıtla