SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya İçin Durmadan Çalışacağız"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Ali Bakan, Pütürge’de kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirerek ilçe teşkilatı, esnaflar, mahalle muhtarları ve ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Ziyaret programında AKP MKYK Üyesi ve Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Harun Armağan, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay ve AK Parti Pütürge İlçe Başkanı Bülent Karayılan da yer aldı.

Pütürge Belediyesi’nde 68 mahalle muhtarıyla bir araya gelen İl Başkanı Bakan, ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ardından AKP Pütürge İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla buluştu.

"Türkiye, Zorluklara Rağmen Dimdik Ayakta"

İftar sonrası Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde vatandaşların taleplerini dinleyen İl Başkanı Ali Bakan, Türkiye’nin kritik süreçlerden geçtiğini vurguladı:

"Cumhuriyet tarihimizin en zorlu dönemlerinden birini yaşıyoruz. Depremlerden küresel krizlere, savaşlardan ekonomik dalgalanmalara kadar birçok sınavdan geçiyoruz. Etrafımızdaki ülkeler darbe, iç savaş ve kaos yaşarken Türkiye dimdik ayakta durmaya devam ediyor. Bunun en büyük sebebi, güçlü liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve güçlü devlet yapımızdır."

Devletin afet bölgesinde rekor hızda yeniden inşa sürecini sürdürdüğünü belirten Bakan, Türkiye’nin savunma sanayisindeki ilerleyişine de dikkat çekerek, "Bir zamanlar dışa bağımlıyken bugün dünya bizden savunma teknolojisi talep ediyor" dedi.

"Malatya İçin Durmadan Çalışacağız"

Bakan, Malatya’nın daha güçlü bir şehir olması için gece gündüz çalışacaklarını vurgulayarak şunları kaydetti:

"Bizler, Sayın Cumhurbaşkanımıza dava ve yol arkadaşlığı yapmak istiyorsak durmadan, yorulmadan çalışmak zorundayız. Belediye başkanlarımız, il ve ilçe teşkilatlarımız, muhtarlarımız ve tüm dava arkadaşlarımızla birlikte Malatya’mızı daha güçlü bir şehir haline getireceğiz. Unutmayalım, güçlü liderimiz, büyük hedeflerimiz ve sarsılmaz bir irademiz var."

Ziyaret kapsamında Pütürge halkına gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eden AKP MKYK Üyesi Harun Armağan, sahada güçlü bir birliktelik olduğunu vurgulayarak, "Pütürge için, Malatya için, ülkemiz için hep birlikte çalışmaya, üretmeye ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hakaan (2 gün önce)
    Hani ne yapıyorsunuz.biz bşey göremiyoruz.herşey lafta.meydanı boş buldunuzmu hep iyi atıyorsunuz. Millet perişan,şu ekonomiyi bi düzeltin bu şekilde hayat olmaz.şu şartlarda gidiyosunuz.100 tl.10 tl olmuş.1000 ttl 100 tl olmuş.Tl.hiç bu kadar değersiz olmamıştı.işte bunlar sonunuzu getiriyor.Hep Akp ye oy verdik ama şu durumda veremeyiz çünkü herşeyi berbat ettiniz.yav 1 kğ et 600 tl.tereyağı 500 tl yok böyle rezillik.işte bu rezillik herşeyi bitiriyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
Reklam