SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya İçin Güzel Mesire Olacak"

0
Güncellendi - 2017-09-29 18:38:29
A- A+ PAYLAŞ

Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir tarafından 'Belediye Sosyal Tesisler' projesinin peyzaj çalışmaları başlatıldı.

Fırat Nehri'nin hemen yanı başına yapılacak olan tesis için Başkan Akdemir 'Malatya için güzel piknik ve mesire alanı olacak' dedi.

Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir tarafından hazırlanan 'Belediye Sosyal Tesisler' projesinin peyzaj işlemleri başlatıldı. Proje için Başkan Akdemir, Park ve Bahçeler Müdürü Hasan Alıcı ve ekibi ile bir araya geldi. Bu sayede yapılmakta olan proje için tesiste fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Akdemir bilgilendirme için ekibe teşekkür etti.

Projeyle ilgili düşüncelerini anlatan Başkan Akdemir "Fırat Nehri'nin hemen yanı başına yapılacak olan tesis için Malatya için güzel piknik ve mesire alanı olacak. Kale ilçesi ekonomisine ciddi katkı sağlaması beklenen bu tesis tüm hızıyla yapıma devam ediyor” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız