SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gol, Asist.. Ne Yapmam Gerekiyorsa.."

0
Güncellendi - 2020-08-27 05:31:14
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un genç santraforu Jetmir Topalli, çok çalışıp, elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

Sarı siyahlı takımla 2023 yılına kadar sözleşme imzalayan Kosova uyruklu oyuncu, Türkiye’den kendisine birçok takından teklif geldiğini ifade ederek, “Ben Malatya’yı tercih ettim çünkü Malatya bana istediğim bütün şartları sağladı. Ayrıca, kulüp başkanımız Adil Gevrek’e de çok teşekkür ediyorum. Kendisi bana çok arkadaşça yaklaştı. Ben de şimdi bunun karşılığı olarak elimden gelen her şeyi yapacağım. Gol, asist ne yapmam gerekiyorsa, maçları kazanabilmemiz için elimden gelen bütün gayreti göstereceğim” diye konuştu.

Kosova’da forma giyen oyuncular için Fenerbahçe’nin santraforu Vedat Muriç’in bir örnek olduğunu dile getiren Topalli, “Herkes Vedat Muriç gibi olmak ister. O buraya uzun zaman önce geldi. Şimdiki bulunduğu yere gelmek için çok çalıştı. Bizde onu örnek alıyoruz. Bende çok çalışacağım ve elimden gelenin en iyisini yapacağım. Burada en iyisini yapmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Topalli, Yeni Malatyaspor’daki hedeflerine ilişkin şunları söyledi:

“Yeni bir yere geldiğinizde hedeflerinizde yenilenir. Yeni hedefler oluşur. Bir asist ya da gol hakkında size bilgi vermeyeceğim ama her zaman sahada olacağım. Şunun garantisini verebilirim; antrenmanlarda elimden gelenin en iyisini yapacağım, hocam da bana görev verdiğinde hem hocam hem takım arkadaşlarım hem de formasını terlettiğim Yeni Malatyaspor için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Size bunu garanti edebilirim.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • ŞERİF CAN (4 yıl önce)
    Sayın Başkan Adil Gevrek Fenerbahçe spor klubüne ne kadar yakın olduğunuz tescillidir bu yakınlığı kullanarak FREY ve MURAT SAĞLAM’ı transfer edin..Bizde çok iş yaparlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 Malatya (4 yıl önce)
    Mücadele edin ligde tutun bu takımı...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    inşallah her yeni gelen güzel sözler söylüyorlar ligin tozunu aliriz böyle olursa hepinizle gurur duyulacak yerlerde oluruz ya ALLAH ya bismillah
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Ptt 1. Lig takımları dahi almaz seyrettim çok yetersiz süper lig in çok altında bir futbolcu
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (4 yıl önce)
    İnşaallah yeni Vedat Muriçimiz olur. Bize böyle isim yapmamış başarıya aç genç adamlar lazım.Eğer iyi performans gösterirse Malatya onun için bir atlama tahtası oda Malatya için gelir kapısı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Bunuda kiralık gönderip umut buluta bel bağlarlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (4 yıl önce)
    Sanada maşallah haydi gueyim sizi Yavru kurtlar fişek gibisiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Bu çocuk iyi çıkacak içimde öyle bir his var.Hatta alınan isimlerden kaleci hariç en çok ses getiren transferimiz olacak demedi demeyin, bir vedat muriç piyangosu vurabilir bize eğer iyi kullanabilirsek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (4 yıl önce)uğur türkan isimli kullanıcı yorumuna
    Bu çocuğa kosovada çok iyi diyorlar ınş mukavele süresi uzundur.Gelecwgin vedat mürici gözüyle bakıyorlar
    0
    0
    Yanıtla