SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Kadın Voleybol Ekibine Adana'daki Saldırı İçin Suç Duyurusu

Malatya Kadın Voleybol Ekibine Adana'daki Saldırı İçin Suç Duyurusu
A- A+ PAYLAŞ

KFC Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Nicer Hotel Voleybol takımı, 10 Aralık'ta Adana'da İmamoğlu Belediye ile oynadıkları maçın ardından çıkan olayda sporcularının yaralandığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Malatya ekibinin kulüp başkanı Mesut Karabulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş merkezli depremde Malatya'nın büyük hasar gördüğünü ve takımın zor şartlarda lige hazırlandığını söyledi.

Depremden olumsuz etkilenen kentte, insanlara farklı bir ortam yaşatmak için lige devam etme kararı aldıklarını hatırlatan Karabulut, zor şartlarda mücadele ettiklerini ifade etti.

Karabulut, ligin 10. haftasında Adana'da İmamoğlu Belediyespor karşılaşmasının ardından çıkan olayda bir oyuncularının yaralandığını aktararak, şöyle konuştu:

"Maçta anormal bir kalabalık vardı, genelde erkek ağırlıklıydı ve maç başlamadan küfürler başladı. Oyuncularımıza, hocalarımıza ağza alınmayacak kelimeler söylediler. Maçın başında sonunun bu şekilde olacağı bize göre belliydi. 'Burası Adana buradan çıkış yok, burası İmamoğlu buradan çıkış yok' tezahüratlarıyla çocukları soyunma odalarına gönderemediler. Cam şişe kırıklarıyla, pet şişeler atarak bir sporcumuzun dizinden yaralanmasına sebep oldular. Sporcumuzu hastaneye kaldıracağız, içeriye sağlıkçıları alamıyorlar, çocukları dışarı bırakmıyorlar. Böyle bir şeyle karşılaştık, maç görüntüleri elimizde. Onları kınıyoruz."

Karşılaşma sonrası Türk sporuna yakışmayan olayların meydana geldiğini anlatan Karabulut, "Suç duyurusunda bulunduk, yaralanan sporcumuz ifadesini verdi, şikayetçi olduğunu bildirdi. Yönetimimiz kamera kayıtlarına bakarak, kulüp ve seyirciyle ilgili şikayetlerimizi yaptık. Sporcumuzun dizinde kesik oluştu, 5 dikiş atıldı. Tedavisini yaptırdıktan sonra gece saat 2 gibi Adana'dan ayrıldık." ifadelerini kullandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Gani (4 ay önce)
    Şuranın civarı buranın civarı deniyor.Arıyoruz yetkili olduğunu söylüyen bilmiyorum.Yada şimdilik orada bir şey yok deniyor.Anlamadık gitti.Milletten birşeymi saklıyorsunuz yada aradan 10 ay geçdi.Ortada bir plan yada program yokda günü geçiştirmeyemi çalışıyorsunuz.Hergün birşey söyleniyor.İyiki böyle haber siteleri var.Yoksa hiçbir şeyden haberimiz olmuyacak.Yerinde dönüşüm için halkı aydınlatacak tırlar gene gelecekmiş.Yahu bu iş için tır nedir?Devletin o kadar bürosu var.Buradan millete bilgi vermek çokmu zor?Allahım aklımıza mukayet ol.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gani (4 ay önce)
    Erkek (olduğunu zanneden!)Seyircilerin kız çocuklarına saldırdığına ilk kez Şahid oluyoruz.Kepazelik.Bu işin peşini bırakmayın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sıkıntı (4 ay önce)
    Erkek ağırlıklı seyirciden bahsedilmiş. Saldıranlar da muhtemelen erkek, en azından kendini öyle zannediyor. Kendilerine yakışan ne ise onu yapmışlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 ay önce)
    Yazıklar olsun bu çocuklara görülen muameleye, Adana'ya yakıştıramadım
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Neden Adana'ya yakıştıramadın?
    %0
    %100
    Yanıtla
  • burak inan (4 ay önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    gel adana da yaşa neler oluyor nasıl bir yer. o zaman yakıştıracak mısın tersi mi oacak
    0
    0
    Yanıtla