SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya Malatya Olalı Böyle Beceriksizlik, Kolpacılık Görmedi"!.

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın, 6 Şubat depremleri sonrasında Malatya’da yaşanılanlara tepki göstererek, “Malatya, Malatya olalı böyle açgözlülük, böyle bencillik ve böyle istişaresizlik görmedi. Malatya, Malatya olalı böyle tepkisizlik, böyle vurdumduymazlık ve böyle bana değmeyen yılan bin yaşasınlık görmedi” dedi.

Bir binanın enkaz fotoğrafını sosyal medyasında yayınlayan Malatya Damızlık Koyun Keçi Üreticileri Birliği ve Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın, şu ifadeleri kaydetti: 

“Malatya, Malatya olalı böyle eziyet, böyle sıkıntı ve böyle boşluk görmedi. Malatya, Malatya olalı böyle liyakatsizlik, böyle beceriksizlik ve böyle tas kayıplılık görmedi. Malatya Malatya olalı böyle düzensizlik, böyle iş bilmezlik ve böyle tedbirsizlik görmedi. Malatya, Malatya olalı böyle pahalılık, böyle fırsatçılık ve böyle kolpacılık görmedi. Malatya, Malatya olalı böyle adaletsizlik, böyle kirlilik ve böyle tüccarlık görmedi. Malatya, Malatya olalı böyle kuralsızlık, böyle dikkatsizlik ve böyle insaniyetsizlik görmedi. Malatya, Malatya olalı böyle açgözlülük, böyle bencillik ve böyle istişaresizlik görmedi. Malatya, Malatya olalı böyle tepkisizlik, böyle vurdumduymazlık ve böyle bana değmeyen yılan bin yaşasınlık görmedi”.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • gulagaci (9 ay önce)
    Allah razı olsun iyiki varsınız Malatya nın haklı gururu......
    0
    0
    Yanıtla
  • osman (9 ay önce)
    baskanım tanısmıyoruz ama agzınıza yüreginize saglık bir nüktede benden gelsin yiyin beyler yiyin aksıra aksıra tıksıra tıksıra yiyin
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hüsnü (9 ay önce)
    Malatyanın yerlileri, aklı selim insanları sosyo ekonomik nedenlerle hızla bozulan bu şehirden birer birer gitmek zorunda kalmışlardı..Depremden sonrada kalanlar gitti.Şu anda Türkiyenin en fakir 17.şehri olmuş.Bana göre cehalettede 1..
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Köylüm (9 ay önce)
    O sizin kafanızdaki Malatya ve gerçek Malatyalılar geçmişte kaldı, yoklar artık! El birliğiyle yok ettiler.. Eskiden yokluk vardı ama herkes mutluydu, düşünen, sorgulayan, aklıselim insanlar vardı, sağcısı, solcusu, alevisi, sünnisi beraber gül gibi yaşayan Malatyalılar vardı.21 yılda kin, nefret dolu, birbirine düşman, kendilerinden başkasını öteki gören, sorgulamayan, basireti bağlanmış, acınacak halinden memnun çoğunun Malatyalı bile olduğu meçhul bir toplum var!Eskiden bir evden tek kişi bile çalışsa ev, araba alıyordu mesela, şimdi bir evden 5 kişi çalışsa bile ev, araba alma hayali bitti.Eskiden 50 yıl önce yağ,gaz kuyruğundan dert yanan günümüz insanlarının şimdi ceplerinde o yağı, gazı alacak paraları yok mesela. Eskiden teknoloji bu kadar gelişmemişti fakat insanlar sevgi, saygı doluydu.Mezhep gözetmeden herkes herkesin cenazesine, düğününe giderdi o da bitti. Kısacası sayın Akın; Malatya ve gerçek Malatya halkı eskiden güzeldi. Bu satten sonra o güzelim şehrin ve güzelim Malatya insanını bulmak çok zor.. Malatya şuan hak ettiği gibi yaşıyor ve kimse kusura bakmasın böyle yaşamayı hak ediyor. Size son olarak gerçek yaşadığım bir anı mı anlatayım: Tarihin birinde öz abim köyümüzde muhtar adayı oldu, ben karşı rakip muhtar adayını destekledim ve onun için çalışıp rakip muhtar adayına oy topladım. Köyden insanlar bana bunun şaşırarak nedeni sordular? Ben onlara aynen şunu söyledim; abimin ne o muhtar maaşına nede rakip muhtar gibi hizmet ile alakalı tuttuğunu koparacak kapasitede olmadığını bildiğim için abimi değilde rakip muhtar adayını desteklediğimi söyledim. Sonuçta kazanan abim değilde rakip muhtar oldu.Bence doğruluk, dürüstlük, hak ve adalet kazandı.. Saygılarımla.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ece (9 ay önce)
    Başkanım sizi yakından takip ediyorum bütün sözlerinizde ve siteminizde haklısınız ve sonuna kadar destekliyorum Malatyada olay bitmiş rant ve kim nemalanırım hesabında,aday olun bende olmak ve mücadele etmek istiyorum sizinle Allah yardımcınız olsun
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Muhsin (9 ay önce)
    Sayın başkanım sayende gündeme geliyor Malatya’mız,sayenizde birileri duyarda az hızlanır işler güçler yeter ya toz duman içindeyiz,sayın Başkan memlekete sizin gibi insanlar lazım biz son evredeyiz yeter artık sıkıldık
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Mlx (9 ay önce)
    Sende az değilsin.kimi kime şikayet ediyorsun.senin desteklediğin hükümet başta şu anda.neden bişey yapmıyor birşey yapamıyor bunu sorgulamak lazım....
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Gökhan (9 ay önce)
    Nakliye firmaları geldi Malatya’dan Akçadağa 30 bine ev taşıdı Ankara’ya 50 bine taşıdı ne kimse dur diyebildi ne ceza kesebildi Taşınma bitti tadilat başladı 1 liralık iş 10 lira oldu köy evinin 100 metre çatısını aktarmaya 20 bin lira istediler boya badana malzeme fiyatları aldı başını gitti bi denetim yok Milletin evini barkını dükkanını hırsızlar talan etti ne polis var ne jandarma Yıkım yapıldı millet demire talan etti ölen unutuldu asbest unutuldu belediye yok Her köşe başını birleri çevirdi masa sandalye tabure koydu Çar çakal önünde oturur oldu en pahalı semtten en ucuz semte kadar Yerinde dönüşüm yanında dönüşüm şurayı imara aç burayı kapat diye çarşıda yıkılan dükkan sayısından fazla dükkan yaptılar memleketi bölüştüler yine ranta çevirdiler işi başımızdakiler Siyasetçisi bakanı milletvekili daire başkanı açıklamlarına bak seviye kalmamış bunlar mu bizi yönetiyor diyor insan birisi diyor bir tek orası mi yıkıldı Malatya da diğeri diyor olmaz olmazsa deprem mi oluyu noluyu diğeri diyor inşaatta başarılı olamadık belediye başkanı olduk GİDENLERE DÖNMEYENLERE KİMSE LAF ETMESİN HER ŞERDE BİR HAYIR VARMIŞ MEMLEKETİN İNSANININ GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRDÜK BAŞIMIZDAKİLERİN NE KADAR BASİRETSİZ OLDUĞUNU GÖRDÜK YILLARDIR BİR AFET OLSUNDA YOLUMUZU BULALIM DİYE BEKLİYORLARMIŞ.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Hakan (9 ay önce)
    Kusura kalmada o beceriksizlerin arkasında giden sensin. Takıl siyasilere devamkee
    %88
    %12
    Yanıtla
  • İhsan Başkan hep doğruları açıkça söyler.vede deprem olduğundan bu yana bir gün dahi evinde durmadı hep deprem zedelerin yaralarını bir an önce sarmanın peşinde ikinci bir kişi örnek verilemez .siyasilere gelince ihsan Başkan bir STK temsilcisi olarak siyasiler le iştişare yspmak zorunda ha onlarında eksiklerini çekinmeden söyler ondan hiç kimsenin endişesi olmasın. Keşke Malatya da birkaç ihsan Başkan gibi şehrinin insanlar ının refahını kendin den bile önce tutan Allah yardım cısı olur inşallah
    %9
    %91
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (9 ay önce)
    İhsan bey ağzınıza yüreğinize sağlık söylenmesi gereken ne varsa söylemişsiniz; samimi bir Malatyalı olarak sana saygı ve şükranlarımı sunuyorum
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Mehmet (9 ay önce)
    Gerçekleri açikyureklilikle dile getirmişsiniz.Size katılıyorum...
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Sahipsiz Malatya (9 ay önce)
    Aynen öyle dediğiniz gibi Malatya sahipsiz. Malatya Malatya olalı böyle fırsatçı aç gözlü ve bencillik görmedi. '' Siz ne haldeyseniz o şekilde yönetilirsiniz'' Allah bizi ıslah etsin.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Vatandaş (9 ay önce)
    Utanıyorum ki Malatya lıyım diyeyim, sayın başkanım çok haklısınız Malatya mız çok başıboş kaldı fiyatlar uçuruldu, hiç bir kurum, Belediye görevlerini yapmıyor bu deprem bize az oldu.
    %75
    %25
    Yanıtla