SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Malatya Milliyetçisi Olarak Sesini Yükseltmeye Devam Edeceğim"

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Veli Ağbaba, Malatya’da gerçekleştirdiği ziyaretlere, Malatya Barosu ziyareti ile devam etti. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Barosu’na yaptığı ziyarette avukatlar depremden sonraki mağduriyetleri ve Türkiye gündemine dair açıklamalarda bulundu.  Baro Başkanı Onur Demez, deprem sürecinde en çok yorulan vekillerden birinin Veli Ağbaba olduğunu söyledi.

 “BİRÇOK AVUKAT İŞYERİNİ KAYBETTİ”

Kahramanmaraş depremlerinde büyük hasar alan Malatya merkezde yaklaşık 650 avukat bürosunu kaybetttiğini, avukatların en çok etkilenen meslek grubu olduğunu söyleyen Ağbaba," Birçok avukatımız çalıştıkları iş yerlerini, belgelerini, bilgisayarlarını kaybetti. Büyük bir mağduriyet yaşandı. Buna rağmen deprem sürecinde baro olarak Malatya insanının yanında oldunuz. Ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“BİR MALATYA MİLLİYETÇİSİ OLARAK MALATYA'NIN SESİNİ HER PLATFORMDA YÜKSELTMEYE DEVAM EDECEĞİM”

Baro Başkanı Onur Demez, “Uzun yıllardır Malatya’da yapımına bir türlü geçilemeyen Adalet Sarayı’nın 24 Ağustos’ta ihalesinin yapılacağını” ifade etti. Ağbaba’nın  Malatya’da  deprem sürecinde en çok yorulan vekillerden biri olduğunu belirtti ve yoğun çabası ve çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Ağbaba, “Malatya’da yapılacak olan adliye binası Malatya’ya yakışır, Hakim, savcılarımızın, avukatlarımızın rahatça hizmet verebileceği genişlikte bir bina olmalıdır. Bunun da takipçisi olacağız. Türkiye’de sevilen sayılan bir Malatyalının olması gurur verici bir şey.  Sizden önceki Baro Başkanımızın Türkiye Barolar Başkanı olması önemli. Biz Malatya Milletvekili ve Malatya milliyetçisi olmamızdan dolayı hangi siyasi görüşten olursa olsun, hem bürokraside hem çeşitli yerlerde göreve gelmesini önemsiyoruz. Malatya’nın sesini her platformda yükseltmeye devam edeceğiz ” dedi.

PROF.DR. SEZAİ YILMAZ'A TEŞEKKÜR..

Geçtiğimiz günlerde dünya kamuoyunda yer alan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Enstitüsü'nde Prof. Dr. Sezai Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen çapraz karaciğer nakli konusuna da değinen Ağbaba, Prof. Dr. Sezai Yılmaz’a teşekkürlerini sundu. İBu karaciğer ve organ nakilleri, Türkiye ve dünya için bir değer, Malatya ve hepimiz için de gurur kaynağıdır.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (9 ay önce)
    Vekilim boşver uğraşma. Ne yapsan boş. Depremin ilk saatlerinden beri Malatya dan ayrılmadın. Malatya nın sesi oldun. Halka ekmek dağıttın. İhtiyaçları ile ilgilendin de ne oldu. İktidar vekillerini sahada gören olmadı. Sandığa gittiler eksiksiz olarak yine iktidara oy verdiler. Bu halka iyilik yaramaz. İyisimi boş ver git tatiline keyfine bak. Ne halleri varsa görsünler. Demek ki hallerinden çok memnunlar. Oy verdikleri vekiller ilgilensin artık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Baba 44 (9 ay önce)
    Vallaha bir AKP'li olarak veli Ağbaba yi takdir ediyorum görmemek için kör olmak lazım RABİM işini rast getrsin
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Süleyman (9 ay önce)
    Sayın vekilim konteynırlar için bir açıklama bekliyoruz sizden torpilli esnaflara veriyorlar başı dernek başkanları çekiyor erkek berberiyim
    %75
    %25
    Yanıtla