SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya SMMMO Genel Kurulunu Yaptı

Malatya SMMMO Genel Kurulunu Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 24. Seçimli Genel Kurulu’nda mevcut başkan Serdar Böke tek liste ile yeniden başkan seçildi.

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının hizmet binasında gerçekleyen olağan genel kurulda mevcut oda başkanı Serdar Böke tek liste ile yeniden aday olurken, bağımsız aday olan Demet Keleş ise Üst Birlik Delegeliğine seçildi.

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 527 üyesinden 331’inin oy kullandığı, 9 oyun ise geçersiz sayıldığı seçi de 271 oy olan Serdar Böke başkanlığındaki Yönetim Kurulu 3 yıllığına  seçildi.  

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının Serdar Böke başkanlığındaki Yönetim Kurulu’na Mustafa Gümüşboğa, Korkut Akkoyun, Hülya Kaya ve Ayşegül Akbulut,  

Denetim Kurulu’na Vahap Gür, Çiğdem Çakır ve Özlem Dolgan, Disiplin Kurulu’na Murat Yiğit,

Mehmet Önder Ulu, Erkan Aydın, Fatih Kılınç ve Rıdvan Çelik seçildiler.  

Üst Birlik Delegeliklerine ise Serdar Böke, Nuh Boyraz, Erhan Korkmaz, Mustafa Karaman, Şahin Ekinci, Selahaddin Aşkın, Mehmet Sevilmiş, Enver Aziz Yılmaz, Yasin Elbir ve Demet Keleş getirildiler.

Güven tazeleyen Serdar Böke, Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının tüm üyelerine teşekkür ederek, mesleki birlikteliğin bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğini belirterek, bundan önce ve seçimden sonra oluşan odanın yönetim kurulu ve diğer kurullarında görev alan herkese katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız