SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Tabip Odası Yönetimi Görev Bölümü Yaptı

Malatya Tabip Odası Yönetimi Görev Bölümü Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tabip Odası'nın geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulunda tek liste olarak girilen seçimde işbaşına getirilen Uzman Dr. Mustafa Sezai Demirel (fotoğrafta ortadaki) başkanlığındaki yönetim kurulu görev bölümü yaptı.

Yönetim Kurulu toplantısında Dr. Demirel başkanlığa, Dr. Yusuf Güler Genel Sekreterliğe, Uzman Dr. Asuman Fatma Kaplan Yılmaz Sayman ve Veznedarlığa getirilirken, Dr. Öğretim Üyesi Abdurrahim Bakırhan, Op.Dr. Hacim Deliktaş,Uzman Doktor Gökhan Kalı ve Uzman Doktor Abdullah Ercan üye olarak yönetimde görev aldılar.

Malatya Tabip Odası'nın genel kurulunda ayrıca, Onur Kurulu Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Prof. Dr. Recep Bentli, Doç. Dr. Ahmet Selim Özkan, Doç. Dr.  Erol Karaaslan, Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk'ten oluşurken, Büyük Kongre Delegeliklerine de Uzman Dr. Alaattin Ayas, Op. Dr. Burhan Orzan, Dr. Burhan İnce, Dr. Mehmet Deniz, Dr. Cahit Günaydın, Dr. Ozan Şeker ve Dr. Mustafa Kılıç seçilmişlerdi.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • merak ettim (1 yıl önce)
    Aday miydiniz? Oy vermediler mi?Tabip odasi gonullusu olarak oda catisi altinda elestirisel bir aksiyon ortaya koymak istediniz ve çalışanların koşullarını düzeltme iradesini ortaya koyacak bir girisiminiz oldu size engel mi oldular? Simdiye kadar yapilmasini istediginiz ama onlarin yapmadigi 1 icrrat nedir? Odada gonullu calisip siz 1 icraat olarak ne yapmak istersiniz?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hiç merak etme!!!!!!! adaylar önceden belirlenmiyor mu sanıyorsun ?yada bizi öylemi görüyorsun? sadece bir soru oda geçen yıl çalışan hekimler için ne yaptı?
    0
    0
    Yanıtla
  • hala merak ediyorum (1 yıl önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Buyrun aday olun size oy verelim. Yonetimde yer bulamadiniz mi ya da yer almak istemiyor musunuz? O zaman uye olarak gidin ne yapilmasini istiyorsaniz birlikte yapin.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    herkese hayırlı olsun; vallahi sahadan ,çalışan hekimlerden!!! hiç kimseyi göremedim. yönetici seviyesine yükseltilmiş doktorlardan ve özel hastane sahiplerinden oluşması dikkat çekici. eleştirisel bir aksiyon ortaya koymaları maalesef mümkün olmaz... keşke çalışanların koşullarını düzeltme iradesini ortaya koyacak bir oda olabilse!!!!!
    %78
    %22
    Yanıtla
  • hekim (1 yıl önce)
    şimdiye kadar yaptıkları 1 icrrat yok
    %72
    %28
    Yanıtla