SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Uçak Seferleri Tarifesinde Değişiklik.. Erken Saate Tepki..

Malatya Uçak Seferleri Tarifesinde Değişiklik.. Erken Saate Tepki..
A- A+ PAYLAŞ

Türk Hava Yolları (THY) tarafından Malatya Havalimanı Ankara uçuş programında değişikliğe gidildi. Buna göre haftanın 6 günü sabah saat 07.00’de Ankara’dan Malatya’ya, saat 08.45’de Malatya’dan Ankara’ya, haftanın 4 günü ise Ankara’dan 16.25’de, Malatya’dan ise 18.10’da kalkış yapılacak. Ankara- Malatya sefer saatinin erken olması tepkilere yol açtı.

Alınan bilgiye göre; THY Anadolu Jet Ankara-Malatya yatı seferleri iptal edilerek 20 Kasım 2023 tarihinden itibaren haftanın 6 günü sabah 07.00 Ankara kalkış, 08.10 Malatya varış, 08.45 Malatya kalkış, 10.00 Ankara varış olacak şekilde yeni bir düzenlemeye gidildi.  Haftanın 4 günü ise akşam 16.25 Ankara kalkış, 17.30 Malatya varış, 18.10 Malatya kalkış, 19.25 Ankara varış olacak şekilde seferler planlandı.

Ancak, 20 Kasım 1 Aralık 2023 tarihleri arasındaki Anadolu Jet Ankara-Malatya akşam saatleri 10 gün süre ile ertelendiği öğrenildi 

Bu arada, 20 Kasım 2023 tarihinden itibaren haftalık olarak İstanbul Havalimanı -Malatya Havalimanı arasında tamamı THY tarafından 17 tarifeli uçuş olmak üzere 34 seferin planlandığı öğrenildi.  Yine aynı şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı-Malatya Havalimanında da haftalık  Pegusus tarafından 10 , Anadolu Jet tarafından 7 olmak üzere 17 tarifeli uçuş ile 34 seferin planlandığı kaydedildi.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı-Malatya Havalimanı arasında ise Sunexpress tarafından haftalık 4 tarifeli uçuş olmak üzere 8 seferin planlandığı öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • isimsiz (5 ay önce)
    Hiç iyi olmamış, depremden dolayı Ankaraya taşınmak zorunda kaldım ve işim Malatyada olduğundan gidiş geliş yapmaktayım. Ankaradan saat 7:00 de kalkan uçak ile mesai saatine asla ve asla yetişilmez dolayısıyla bir gün önce kalkan uçakla gitmek zorunda kalacağım. Bir diğer husus ise Malatyadan dönüş 18:10 saat 17:00 de mesainin bittiğini düşünürsek bu saatte havaalanına yine yetişmek mümkün değil dönüş yine bir sonraki güne kalmaktadır. Bu da benim gibi gidiş dönüş yapan herkes için ekstra masraf demek. Zaten kalacak yerimiz olsaydı evimizi taşımazdık, şimdi soruyorum size bu düzenleme iyi mi olmuş!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖMER (5 ay önce)
    Çok iyi olmuş inşallah hep böyle olur
    %75
    %25
    Yanıtla
  • SAVAC1 (5 ay önce)
    Ankara'dan sabah saat 07:00 da uçağa binmek demek; o geceyi hava limanında geçirmek demek. Malatya da bir şekilde sabah 07:00 da veya 05:00 da uçağa kavuşuyordun. Ayrıca yabancı bir şehirde sabah saat 07:00 da uçağa kavuşmak zor biraz.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Nazlı Sevim (5 ay önce)
    İyimi kötümü zaman gösterecek ama yinede kış için iyi olur emeği geçenleri kutluyorum.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Erhan (5 ay önce)
    bir memleket bu kadarmı sahipsiz olur. ankarada sabah 7 de uçağa bınmek için gece havaalanında kalmak lazım.onu bekleyecegıme otabuse bıner giderim
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Yasin Korkmaz (5 ay önce)
    Çok iyi olmuş sabahın köründe kalkmaktan bıkmıştık.
    %53
    %47
    Yanıtla