SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya ve Rize Polisinin Ortak Eroin Operasyonu

Malatya ve Rize Polisinin Ortak Eroin Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Rize’nin Fındıklı ilçesinde polisin durdurduğu otobüste bavulundan eroin çıkan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü ve Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından koordineli yürütülen operasyonda, Rize’nin Fındıklı ilçesinde polisin yapmış olduğu uygulama noktasında durdurulan otobüste arama yapıldı. Otobüste yolcu olarak bulunan A.D. isimli şahsın başka birisine ait kimlik kullandığı tespit edildi. Şahsın valizinde yapılan aramalar sonucunda, zulalanmış halde 3 kilo 100 gram eroin maddesi ele geçirildi. Yapılan kontrolde gözaltına alınan şahsın hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezasından dolayı arama kaydı bulunduğu ortaya çıktı. A.D. isimli zanlı Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize, AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44malatya (3 yıl önce)
    Turkiye genelinde o kadar uyusturucu yakalaniyor kime ait kimler yapiyor isimler fotograflari ne TV de nede basinda aciklanmiyor
    %80
    %20
    Yanıtla