SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Vergi Daireleri 'Geçici' Olarak Kayseri'de

Malatya Vergi Daireleri 'Geçici' Olarak Kayseri'de
A- A+ PAYLAŞ

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), deprem sebebiyle hizmet binaları zarar gören vergi dairelerinin geçici hizmet yerlerini açıkladı.

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), deprem nedeniyle hizmet binaları zarar gören vergi dairelerinin geçici süreyle başka bir ilde veya ilçede hizmet vereceğini açıkladı. Yapılan açıklamada, "6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketi sebebiyle Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerimizde yer alan vergi dairesi müdürlüklerinden hizmet verdikleri binaların yıkılması veya ağır hasarlı olması sebebiyle hizmet veremeyecek durumda olan vergi dairesi müdürlüklerinin geçici bir süre ile başka bir ilde veya ilçede hizmet vermesi uygun görülmüş olup, bu vergi dairelerinin hizmet verecekleri il ve adres bilgileri aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Bununla birlikte, Başkanlığımızın gib.gov.tr internet adresinden veya GİB Mobil uygulaması üzerinden erişilebilen İnteraktif Vergi Dairesi kullanılarak tüm vergisel işlemlerin elektronik ortamda yapılması mümkün olup, mükelleflerimizin başvuru, yazı, dilekçe vb. işlemler için vergi dairelerinin hizmet verdikleri binalara gitmelerine gerek bulunmamaktadır. Söz konusu illerde bulunan ancak aşağıdaki tabloda bilgileri yer almayan vergi dairesi müdürlükleri ise deprem öncesindeki adreslerinde faaliyetlerine devam edeceklerdir" denildi.

Malatya Vergi Dairelerinin Kayseri'deki adresi

Buna göre, Hatay Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı Asım Gündüz, Şükrü Kanatlı, 23 Temmuz, Sahil, Antakya, Kırıkhan, Reyhanlı, Samandağ ve Akdeniz vergi daireleri Mersin'de, Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı Aslanbey, Elbistan, Afşin, Pazarcık, Aksu vergi daireleri Kayseri'de, Adıyaman Defterdarlığı Sivas'ta, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı İslahiye Vergi Dairesi Şehitkamil ilçesinde, Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı Şehitlik, Topçu Meydanı, Göbeklitepe, Birecik vergi daireleri Siverek, Viranşehir ve Suruç'ta, Malatya Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı Fırat ve Beydağı vergi daireleri Kayseri'de, Osmaniye Defterdarlığına bağlı Kadirli Vergi Dairesi de Osmaniye'de Adnan Menderes Mahallesi'nde hizmet verecek.

Ankara, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Serdar (1 yıl önce)
    Kayseri ne alaka az hasarlı bir ilçeye yada Elazığa götürmek varken uzak yer seçilmiş sonuçta resmi evrak işleri için vergi dairesine gitmek gerekebiliyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doğru söze ne denir. Hangi akıl vergi dairesini Kayseriye taşımış acaba?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Oysa ki tünel kalıp sistemi ile yapıldı yakın zaman önce
    %50
    %50
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Vergi yatırmak için Kayseriye mi gideceğiz? Bari Elazığ a götürselerdi. En azından yakın. Bu nasıl bir akıl?
    %88
    %12
    Yanıtla
  • vergiyi vergi dairesinde yatırman şartmı sana vergiyi yatıracagın kanalları yazayım interaktif vergi dairesi, akıllı telefonla mobil bankacılık, tüm atm ler vergiyi vergi dairesinde yatırmak eskidendi çok eskiden
    %17
    %83
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)osman isimli kullanıcı yorumuna
    Osman bey, o zaman vergi dairelerine neden ihtiyaç var? O kanalları ben de biliyorum. Ancak bir çok vatandaş o kanalları kullanamadığından veya başka nedenlerle vergi dairelerine gitmek zorunda kalıyor. Anlaşılan siz vergi dairesine hiç uğramamışsınız ki yoğunluğundan haberiniz yok. İlla muhalafet olmak için yorum yapmayın. Akıl ve mantık çerçevesinde yorum yapın. Vergi dairesine gitmek zorunda kalan bir vatandaşın Malatya dan kalkıp Kayseri ye gitmesi mi, Elazığa gitmesi mi daha mantıklı onu söyleyin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Malatya VDB yapıldığı zaman 9 şiddetinde depreme dayanıklı olarak yapılmıştı. Yapan firmada T.C. Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü kuruluşu olan Emek İnşaat şirketidir. Bu iş çok garip
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ya zemin nasıl, tarım arazisi. depremlerin büyüklüğü 7.7 ve 7.6 beraber olduğunda 11 şiddetinde. Dünya tarihinde ilk
    %28
    %72
    Yanıtla
  • ahmet (1 yıl önce)
    arkadaşlar onların yaptığını siz de yapabilirsiniz.. binanın bodrumu varsa sizde bakın kolon, kiriş , kolon -kiriş bağlantı yerlerinde çatlak, dökülme var mı yok mu kontrol edebilirsiniz...duvarı yıkılmış çatlamış ama taşıyıcı sistem sağlamsa sıkıntı yoktur.ilerde ev sahipleri olarak daha ayrıntılı bakan firmaları arayıp kontrol ettirebilirsiniz..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vedat (1 yıl önce)
    Malatya nın az hasar görmüş ilçeleri varken Kayseri neyin nesi yav
    %75
    %25
    Yanıtla