SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da 4.4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Malatya'da 4.4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 4.4 büyüklüğündeki şiddetli hissedilen bir deprem meydana geldi.

AFAD Başkanlığından verilen bilgiye göre, saat 05.52’de merkez üssü Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi olan 4.4 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Yerin 7.0 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem il merkezinde şiddetli bir şekilde hissedildi.

Kandilli Rasathanesi ise, depremin merkez üssünü Malatya merkez Yeşilyurt ilçesi Aşağıköy Mahallesi olarak açıklayıp, büyüklüğünü 4.4 olarak duyurdu. 

İÇİŞLERİ BAKANININ AÇIKLAMASI..

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle AFAD ve ilgili kurumların saha taramalarına başladığını, an itibarıyla olumsuz durum olmadığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Malatya Yeşilyurt'ta 4,4 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımız saha taramalarına başlamıştır. An itibarıyla herhangi bir olumsuz durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Alperen (1 ay önce)
    Evleri ağır hasardan hafif hasara çevirenleri Allah esirgemesin. İnşallah altında kalırlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 ay önce)
    Amin İnşaAllah
    0
    0
    Yanıtla
  • Polat (1 ay önce)
    Dünkü bundan daha şiddettliydi daha uzun sürdü merkeze daha yakın bi noktada oldu hem 4.2 açıkladılar hem haber olmadı. Veriler çok güvenilir değil bence
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 ay önce)
    Geçmiş Olsun İnşaAllah Malatya'm
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Muzaffer Başeğmez (1 ay önce)
    2 gündür şehir sabah saatlerinde sallanıyor, Allah esirgesin.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • orkun (1 ay önce)
    belediyeler uyumasın
    %75
    %25
    Yanıtla