SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'da 50 Bin, Sivas'ta 100 Bin Kişiyle Miting Yaptık'

'Malatya'da 50 Bin, Sivas'ta 100 Bin Kişiyle Miting Yaptık'
A- A+ PAYLAŞ

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP genel başkanı kendisine açılan krediyi yanlış ittifaklara, yanlış yollara, yanlış hayallere saparak heba etti. Ne diyordu? Ben hesap uzmanıyım. Ya sen nasıl hesap uzmanısın ki toplam oyları bir puan eden, bu civarda dolaşan partilere kalktın 40’a yakın milletvekili verdin" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mamak ilçesinde Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda vatandaşlara seslendi. Kökenine inancına, mezhebine, meşrebine, siyasi tercihine bakmaksızın her bir insanın bu kutlu yürüyüşte yeri almasını arzu ettiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hazreti Mevlana'dan ilhamla 28 Mayıs gecesini dünü dünde bırakıp yeni şeyler söyleyeceğimiz taze bir başlangıç haline dönüştürmek için bizimle olmanızı bekliyoruz. Siz yapar mısınız? Yapar mısınız? Gönlümüzde kollarımızda sonuna kadar açıktır. Çünkü biz 85 milyonu cumhurbaşkanıyız. 85 milyonun tamamını hizmetkarıyız. 85 milyonun her birinin geleceğine ışık tutuyoruz. Ankara'nın bize işaret ettiği yol budur. Biz de her vakit olduğu gibi bugünde siz ne diyorsanız onu söylüyorum. Siz gençler hangi istikameti gösteriyorsanız oraya doğru yürüyoruz. Bunun için sizlerden çevrenizdeki komşularınızı, eşinizi, dostunuzu, akrabalarınızı pazar günü mutlaka sandığa gitmeye ve tercihlerini doğrudan yana kullanmaya teşvik etmenizi bekliyorum. Gençler unutmayın en büyük düşmanımız rehavettir zafer sarhoşluğudur. Biz sandığı boş bırakırsak gelir birileri orayı doldurur” ifadelerini kullandı.

Yurt dışındakilerin telefonlarla muhakkak aranması gerektiğini ve oy kullanma işleminde bugün son gün olduğunu kaydeden Erdoğan, "İnşallah neredeyse yurt dışında 2 milyona yaklaştı kullanılan oy. İstiyoruz ki yurt dışında inşallah gümbür gümbür oylar gelsin. Yurt dışında çok güzel bir tablo sergilediler. Aynı kararlı tutumu pazar günü ülkemizin tüm şehirlerindeki sandıklarda da göreceğimize inanıyorum. Tüm bunu Malatya'da gördüm 50 bin insan katıldı. Sonra Sivas'a gittim. Sivas'ta 100 bin kişiyle mitingimizi yaptık. Yiğidolar acayip geliyor. Kardeşlerim her fırsatta altını tekrar tekrar çizdiğim gibi bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ankara-Sivas yüksek hızlı treni yaptık mı? Fuat Bey ilk açılışını yaptı. Ben de dün tekrar gittim. Meğerse coşku acayip. Ama biz Sivaslı arkadaş vardı, yedili masanın çevresinden yedi masanın çevresindeki arkadaş hala Sivas'a gidemedi. Halbuki bak trende hazırladık sana yüksek hızlı tren. Konforu yüksek. Onunla da gidebilirsin. Gidemedi. Gidemedi. Niye? O bay bay Kemal'in takdimiyle görevliydi onu yaptı. Ama biz gidiyoruz. Niye? Biz Sivas'ı Allah için seviyoruz. Ve Cumhur İttifakı Sivas'tan dört milletvekili çıkardık. Beşin, dördünü hamdolsun bize verdi. Biz tabii Sivas'ı boş bırakmadık, bırakmayız. Biz hatta istismar siyaseti yapmadık. Hele hele yalan siyaseti asla yapmadık. Milletimize yapmayacağımız şeyi söylemedik. Söz verdiğimiz her şeyi de yapmak için gece gündüz çalıştık. Biliyorsunuz, bir de hayatı yalan üzerine kurulu olanlar var. SSK'yı batırmakla başlayan kariyerini bir kaset kumpasıyla CHP'nin başına monte edilerek sürdüren bu kişi şimdi bu ülkeyi yönetmeye talip” dedi.

Ankara, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Osman (11 ay önce)
    50 bin değil 500 bin kişiydi bence sn cumhurbaşkanimiz çok mutevazidir.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hacı (11 ay önce)
    Malatya da 50 bin kişinin katıldığı miting hangi alanda yapıldı. Bu nasıl bir abartı... Miting bile yapılmadı ki... Ayın 23.de geldiğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan Malet Konteyner Kent'te vatandaşlara hitap etti ve o alanda toplamda 5 bin kişi vardı... Yanı 10 kart abartı varrr
    %73
    %27
    Yanıtla