SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da 60 Bin Kişinin Katıldığı Tören Coşku Doluydu"

A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından millete sesleniş konuşmasını gerçekleştirdi.

Erdoğan, çeşitli konulara değindiği konuşmasında, geçtiğimiz hafta sonunda Malatya ve Diyarbakır'a gerçekleştirdiği gezilerle ilgili olarak da şunları söyledi:

"Cumartesi günü Malatya'da toplu açılış töreni, gençlik buluşması ile dolu bir gün geçirdik. Yaklaşık 60 bin kişinin katıldığı bu toplu açılış töreni, gerçekten coşku ve heyecan doluydu. Havalimanından toplantının yapıldığı alana kadar bu coşku bizleri de heyecanlandırdı" ifadelerini kullandı.

Gece Malatya’ya kaldıktan sonra ertesi gün ertelediği Diyarbakır ziyaretini gerçekleştirdiğini söyleyen Erdoğan, "Malatyalı ve Diyarbakırlı kardeşlerimizin her birine bu ziyaretlerin her birinde bize gösterdikleri sevgi, coşku, muhabbet için şükranlarımı sunuyorum. Diyarbakır’da yine resmi rakamla ifade ediyorum 70 bin kişinin katıldığı bu toplu açılış ve miting çok farklı heyecana, coşkuya vesile olmuştu. O ziyarette de yine bir başka heyecan, bir başka coşku vardı. Bu vesileyle bölücü terör örgütünün zorla kopardığı evlatlarına kavuşmak için mücadele veren cesur Diyarbakır annelerini yürekten selamlıyorum ve kendileri ile de orada görüşme imkanı buldum. İnşallah aynı heyecan ve gayretli önümüzdeki günlerde de pek çok programla ülkemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz" dedi.

Ankara, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • malatyalı (1 yıl önce)
    akp ve erdoğan son zamanlarını yaşıyor.türkiye yeni bir siyasi atmosfere hazır olsun.bu dönem kapandı.bir kaç ay daha siyasi iktidar kalabalık toplayabilir.seçim sathına girildiği anda akp nin ve erdoğanın kaybedeceği ortaya çıkacak.halk kitleleri bunlardan uzaklaşacak.yeni bir anlayış ve partiler önem kazanacak.malatya ve birkaç il %50 üzeri oy olur.bu illerde kurtarmaz.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Malatya Konya Rize bu üç il dışında yüzde 50yi geçeceğini sanmıyorum
    %67
    %33
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)Cihad isimli kullanıcı yorumuna
    bu illerin %65 üzeri olması lazım ki,kazanma ihtimalleri olsun.görünen böyle bir ihtimal yok .şimdiye kadar akp ye oy vermemiş de bugün verecek kimse ile karşılaşmadım.tersi geçen seçimlerde oy vermiş birçok kişinin vermeyeceğini ya da kararsız olduğuna şahit oldum ,genç seçmen ilk oy kullanıcılar ise büyük çoğunluk ile iktidar ve erdoğan karşıtı bir tavırdalar.sandık ile erdoğanın ve akp nin hiç şansı yok.medya ve siyasiler bunun farkında, bu amaçla engüçlü aday kılıçdaroğlunu imamoğlu ve mansur yavaş ile kıyaslayarak zayıflatmaya çalışıyorlar.biliyorlar ki kılıçdaroğlu doğru yolda ,erdoğanın saltanatına son verecek tek kişide kılıçdaroğlu.devlet bahçeli ve erdoğan ın toplamda %50 oy alacaklarına ihtimal verilemez.mhp %7 altında dahi kalabilir.iyi parti tüm dengeleri alt üst etmiştir iyi partinin alacağı %13 üzeri bir oy mhp nin meclis dışı erdoğanında saray dışına çıkmasına neden olur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Saat 14:00 da başlaması gereken miting, saat 16:05 de başladı.Saat 14:00 da orda idim ve taş patlasın 10 bin kişi vardı.Saat 16:00 a kadar beklediler,o arada alanda daraltıldı,belediye personelleri,özel fabrika personelleri,civar illerden gelenler ve özelliklede emniyet personeli ile birlikte taş patlasın 15-20 bin kişi vardı.Geldiğimiz noktada bu bile çok ama akp Malatya kalesini kaybetti,Malatyayı kaybetti ise varın Ankara'dan ötesini akp liler düşünsün velhasıl ampül söndü....
    %80
    %20
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    Reis malatya da sandıkları patlatacağız , daima yanındayız.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • ali (1 yıl önce)
    20 bin ne zaman 60 bin oldu. Bir kısmı zorla gelen memur isci
    %77
    %23
    Yanıtla
  • black (1 yıl önce)
    orası 60 bin kişiyi alacak yer mi? Keşke biraz gerçekçi olunsa
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Süleyman (1 yıl önce)black isimli kullanıcı yorumuna
    en fazla 5 bin kişi vardı bende gittim
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Yunus (1 yıl önce)
    60.000 en fazla 25.000 vardı...
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Pırasa (1 yıl önce)
    Sansür yasasına göre 60 bin yoktu canım yazan toplasan 25 bin kişiydi demek suç lmu ?
    %71
    %29
    Yanıtla