SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da 785 Polisle Huzur Operasyonu

Malatya'da 785 Polisle Huzur Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye genelinde 81 ilde aynı anda başlatılan "Türkiye Huzur" uygulaması kapsamında, Malatya’da da asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi, Güvenlik Şubesi, KOM Şubesi,  NTP Şubesi, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince saat 20.00’den itibaren Kanalboyu, Fahri Kayahan, Soykan Parkı, Halep Caddesi, Nasuhi Caddesi, Antepli Sokak ile değişik noktalarda Asayiş uygulaması yapılırken,  şehir giriş ve çıkışlarında ise trafik uygulaması gerçekleştirildi.

785 polisin görev aldığı Asayiş uygulaması esnasında Cezmi Kartay Caddesi başta olmak üzere eğlence mekanları ve kafeler de tek tek denetlendi.

Asayiş uygulaması saat 24.00’de sona erdi. İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, uygulamada görev yapan ekipleri tebrik etti.

Denetimlerde 900 kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılırken, aranan şahıslar, silah, bıçak, uyuşturucu madde taşıyan şüpheliler üzerinde duruldu.

Ekipler, denetledikleri 35 kafe ve eğlence merkezinden 28'inin sorumlularına cezai işlem uyguladı.

Ruhsatsız bir av tüfeği ile bir tabanca ele geçiren ekipler, aranan 3 kişiyi yakaladı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA

asayis

asayis2

asayis3

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyaspor lu (8 yıl önce)
    Bu tür uygulamaların sık sık yapılması gereken bir durum parklar mahalle araları ve eğlence yerleri denetilmesi vatandaşin huzuru açısından önem taşımaktadır
    0
    0
    Yanıtla