SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Memuru, Abisini Öldürdü!

Polis Memuru, Abisini Öldürdü!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde kardeşler arasında çıkan arazi kavgasında bir kişi öldürüldü.

Cinayet , Cumartesi günü saat 10.00 sıralarında Akçadağ ilçesine bağlı Güzyurdu (Eğin)  Mahallesi'nde (köyünde) meydana geldi. Arazi meselesi nedeniyle çıkan kavgada, aynı zamanda polis memuru olduğu bildirilen İbrahim E. adlı şahıs, tabanca ile ateş açarak 44 yaşındaki ağabeyi Mehmet Ergin'i ( küçük fotoğraftaki) öldürdü.  

Malatya Emniyet Müdürlüğü Yazıhan İlçe kadrosunda polis memuru olarak görev yaptığı öğrenilen  42 yaşındaki İbrahim E., olaydan sonra 34 GB 8899 plakalı araç ile kaçtı. Güvenlik güçlerinin aramaştırmaları sonucu, firari  saat 12.20'de Adıyaman- Çelikhan'da yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili araştırma ve soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

FOTO: Olayın meydana geldiği yer ve öldürülen ağabey Mehmet Ergin (iha- AA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • vahap (1 hafta önce)
    Allah rahmet eylesin.. Allah sabır versin.. hiç birşey için değmez tabiki ne arazi için ne başka birşey için.. bir anlık sinirle olmuştur. Allah vermesin Rabbim esirgesin bu olay herkesin başına gelebilir kimse kendine güvenmesin.. emin olun ne belalar var Allah ın kullarından esirgediği. ama işte kullar bilmez.. insan kendini sıcağa soğuka hastalıklara karşı koruduğu gibi, belalara karşıda islama dinine ibadetlerine sımsıkı sarılarak koruması lazım.. gerçekten insanlar dinine karşı çok uzaklaştı.. Rabbim esirgesin bizleride bağışlasın..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • cem (1 hafta önce)
    Soy isim iyi gizlenmiş hiç anlaşılmıyor editör...Maşallah size... ''İbrahim E.'' diye yazmışsınız vallahi bravo memleketimin ''gazetecilik gelişmişliğine''...İbrahim beyin soyadını nasılda gizlemişsiniz be yaw.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 hafta önce)
    Değer mi be gardaşım, hem gardaş katili oldun, hem de o güzelim mesleğinden, işinden oldun. Ölene rahmet diliyorum mekanı cennet olsun, geride kalanlara da sabır diliyorum. Artık bunların son bulmasını istiyoruz.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Toper (1 hafta önce)
    Değermi mal için cezaevi yakın yıllarca pişmanlıkla bakarsın araziye oda elden gitti
    %93
    %7
    Yanıtla
  • fatih (1 hafta önce)
    malda yalan mülkte yalan..gel birazda sen oyalan... (hadisi şerif)
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Bu hadis değil, yunus emre nin sözü
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Hadis-i şerif olduguna o kadar eminki birde parantez içinde yazmış muhterem !!!!!
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Abidin (1 hafta önce)fatih isimli kullanıcı yorumuna
    Mal sahibi mülk sahibi, Hani bunun ilk sahibi! Mal da yalan, mülk de yalan, Gel biraz da sen oylan.! (yunus Emre)
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Bilirkişi (1 hafta önce)
    Veraset kanunu yenilenmeli ve toplulaştırma denen saçmalığa SON verilmeli kardeşler birbirine düşman oldu gitti...Adamın 20 dönüm yeri var 5 kardeşler örneğin adam 4 dönüm yerini alamıyor neymiş efendim bunun hepsi 1 kardeşte kalacak yoksa arazi bolunuyormuş 1 metrede olsa herkesin hakkı verilmeli ve şu HİSSELİ TAPU saçmalığı artık BİTMELİDİR..
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Ysuf (1 hafta önce)
    Hisseli tapu olayına acilen çözüm bulunmalı,verasetle birlikte herkes kendi payını alabilmeli,yoksa bu olaylar bitmeyecek
    %99
    %1
    Yanıtla
  • İlk (1 hafta önce)
    Devleti korumak için emniyet tarafından verilen tabancayı şahsi işlerinde kullananlara,makam aracını şahsi işlerinde kullananlara,devletin bir tek iğnesini dahi şahsi işlerinde kullananlara en ağır cezalar verilmeli,85 milyonun hakkı hukuku rızası gozetilmeli
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 hafta önce)İlk isimli kullanıcı yorumuna
    Abicim sen ne diyorsun ya?
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Emniyet tarafından verilmedi o silah o silahı kendi parasıyla devletten yani mke den aldı. sırf polisi eleştirecem diye ne yaran varsa polisle artık yorum yaparken içindeki polise olan kinini kusma yalan yalnis yazma.onun silah parasını senmi verdin
    %45
    %55
    Yanıtla