SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da da Genel Asayiş Uygulaması

0
Güncellendi - 2017-01-30 02:50:39
Malatya'da da Genel Asayiş Uygulaması
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Genel Müdürlüğünün 81 ilde eş zamanlı başlattığı ‘Huzur Türkiye-2’ asayiş uygulaması kapsamında Malatya’da da asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Çok sayıda polis ekibinin katıldığı uygulama eş zamanlı olarak 21.30’da başlatıldı. Şehrin tüm giriş ve çıkışlarında uygulama yapılırken Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler eğlence merkezlerinin yoğun olduğu Cezmi Kartay Caddesi’nde huzur uygulaması yaptı. Eş zamanlı olarak başlatılan uygulama ile eğlence merkezlerinde arama ve şahısların GBT sorgulamaları yapıldı.

Malatya’daki Huzur Operasyonu’nda 62 ekip sabit noktalarda çalışma yürütürken, umuma açık yerlerin denetimi ve kontrolü içinde 64 ekip görev yaptı.

İl Merkezinde Cezmi Kartay ve Nasuhi Caddesi başta olmak üzere cafe ve eğlence merkezlerine polis ekiplerince aynı anda giriş yaptılar.

Huzur Operasyonu esnasında yaklaşık 3 bin 500 kişinin kimlik kontrolü ve sorgusu yapılırken, 153 işyeri ve  430 araç ise yine ekipler tarafından kontrol edildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • MALATYALI (7 yıl önce)
    ŞU UYGULAMAYI GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI GIDA SATAN İŞYERLERİNE DE , ÖZELLİKLE KASAPLARA DA YAPSALAR NE GÜZEL OLUR ....
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (7 yıl önce)
    Bu tür uygulamalar devam etmeli bizler de emniyet güçlerine yardımcı olmalıyız Allah yardımcıları olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • turgay (7 yıl önce)
    Bu uygulamalar malatyada ve ozellikle cezmi kartayda daha çok yapılmalı allah bütün emniyet teşkilatımızın yardımcısı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mayer (7 yıl önce)
    İnşallah Malatya'mızda bu tip uygulamalar sık sık yapılır Malatya Türkiye'nin en güvenli şehri olma özelliğine kavuşur
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah aydogmus (7 yıl önce)
    Bu Uygulamanin Daha Sik Daha Kapsamli Yapilmasini İstiyoruz Allah polisimizin yar ve yardimcisi olsun.Polisimizle Gurur duyuyoruz..
    0
    0
    Yanıtla